Libnet.ro
UNICEF

07:15

Momente de tensiune la sedinta din Parlament intre liderii coalitiei si presedintele Klaus Iohannis

Antena3 Antena3,
Momente de tensiune la sedinta din Parlament intre liderii coalitiei si presedintele Klaus Iohannis

Au fost momente de tensiune la sedinta din Parlament in ceea ce priveste relatia celor din coalitie cu presedintele Klaus Iohannis. Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu nu l-au intampinat pe. continuă pe Antena3

Ministrul justitiei, in birou la Dragnea. Liderii coalitiei ar putea discuta despre ordonanta privind codurile penale

Ministrul Justitiei Tudorel Toader discuta, marti, cu liderii PSD si ALDE, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, dar si cu premierul Viorica Dancila, in biroul presedintelui Camerei Deputatilor, subiectul fiind, cel mai probabil, ordonanta de urgenta de modificare a codurilor penale.

Ministrul justitiei, in birou la Dragnea. Liderii coalitiei discuta despre ordonanta privind codurile penale

Ministrul Justitiei Tudorel Toader discuta, marti, cu liderii PSD si ALDE, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, dar si cu premierul Viorica Dancila, in biroul presedintelui Camerei Deputatilor, subiectul fiind ordonanta de urgenta de modificare a codurilor penale.

UPDATE Ministrul Justitiei, in birou la Dragnea. Liderii coalitiei au discutat despre ordonanta privind codurile penale

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a discutat, marti, cu liderii PSD si ALDE, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, dar si cu premierul Viorica Dancila, in biroul presedintelui Camerei Deputatilor, subiectul fiind ordonanta de urgenta de modificare a codurilor penale.

Criza Brexit: Theresa May convoaca o noua sedinta de guvern dupa esecul din Parlament. Varianta alegerilor anticipate, pe masa

Dupa ce Parlamentul a respins luni, din nou, toate variantele privind iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana, premierul Theresa May va convoca marti o noua sedinta de guvern. Potrivit Guardian, decizia Camerei Comunelor de a respinge toate alternativele la acordul premierului readuce in discutie ipoteza alegerilor anticipate.

S-A TERMINAT: Deputatii nu mai au voie sa POSTEZE pe Facebook poze si clipuri video din Parlament!

Lovitura pentru deputatii din Fiji. Parlamentul le-a interzissa publice pe retelele de socializare fotografii si clipuri video din incinta forului, in timpul sesiunilor legislative. Modificarea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )