Libnet.ro
UNICEF

17:15

Adrian Nastase, mesaj acid pentru romani de Anul Nou

Antena3 Antena3,
Adrian Nastase, mesaj acid pentru romani de Anul Nou

Fostul premier Adrian Nastase a postat un mesaj acid de Anul Nou, in care le spune romanilor ca vom vedea din nou, si anul viitor, oportunism, duplicitate si prostie. continuă pe Antena3

Iohannis, mesaj pentru romani: Am deplina incredere ca in acest nou an vom ramane insufletiti de visul nostru pentru o Romanie mai buna. La multi ani! (VIDEO)

Am deplina incredere ca, in acest nou an care sta sa inceapa, vom ramane insufletiti de visul nostru pentru o Romanie mai buna, a transmis Klaus Iohannis in mesajul de Anul Nou adresat.

Mesajul ambasadorului SUA de Anul Nou: Americanii sunt aici si vor ramane aici. Romania este la un pas de maretie

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Adrian Zuckerman, a transmis, marti, un mesaj de Anul Nou in care spune ca americanii sunt aici si vor ramane aici, iar impreuna vom realiza lucruri extraordinare. Diplomatul vorbeste despre reforma judiciara, pentru a asigura un sistem penal fiabil si transparent astfel incat sa fie eliminata posibilitatea ca infractorii sa-si pastreze castigurile obtinute in mod ilicit.

VIDEO Iohannis, mesaj de Anul Nou: 2019 a fost anul victoriei democratiei si al implicarii civice Am deplina incredere ca in 2020 vom ramane insufletiti de visul nostru pentru o Romanie mai buna

Presedintele Klaus Iohannis a postat marti, pe Facebook, un mesaj de Anul Nou, in care isi exprima increderea ca, in 2020, romanii vor ramane insufletiti de visul pentru o Romanie mai buna, dupa ce 2019 a fost anul victoriei democratiei si al implicarii civice.

Serviciul Roman de Informatii, mesaj inainte de Anul Nou

Serviciul Roman de Informatii a publicat unmesaj pe contul sau de Facebook, inainte de Anul Nou.

Urari de Anul Nou! Mesaje pe care sa le trimiti in AJUNUL ANULUI NOU pentru familie, prieteni si iubit(a)

Urari de Anul Nou. Mai sunt cateva ore si vom intampina Anul Nou. Trimite-le un mesaj celor dragi! Inspira-te de aici! .

Mesajul presedintelui Klaus Iohannis de Anul Nou: Am incredere ca vom ramane insufletiti de visul pentru o Romanie mai buna

Presedintele Klaus Iohannis a transmis marti un mesaj de Anul Nou, in care isi exprima increderea ca, in 2020, romanii vor ramane insufletiti de visul pentru o Romanie mai buna.

URARI DE ANUL NOU 2020. Cele mai tari urari de ANUL NOU. La Multi Ani, 2020!

URARI DE ANUL NOU 2020 La trecerea dintre ani e cazul sa trimiti cele mai tari Urari de Anul Nou. Stai cateva clipe si arata-le celor pe care ii iubesti cat de mult tii la ei. Urari de Anul Nou. Trimite asadar cele mai calde Urari de Anul Nou.

MESAJE DE ANUL NOU 2020. La multi ani, 2020! Cele mai dragute MESAJE DE ANUL NOU de trimis persoanei iubite

E cumpana dintre ani! Sa privim in urma cu iertare, inainte cu multa speranta, in jos cu intelegere si in sus cu recunostinta! Speranta sa va deschida poarta spre un An Nou plin de bucurii si impliniri.

Anul Nou 2020. Mesaje si urari pentru cei dragi!

Anul Nou 2020. Mesaje de Anul Nou 2020: Urari pentru cei dragi .

URARI REVELION 2020 URARI DE ANUL NOU: Cele mai FRUMOASE MESAJE pe care le puteti trimite celor DRAGI

URARI MESAJE DE ANUL NOU REVELION 2020: Iata cele mai frumoase urari de Anul Nou pe care le puteti transmite celor dragi in noaptea de Revelion. URARI MESAJE DE ANUL NOU REVELION 2020: E cumpana dintre.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )