Libnet.ro
UNICEF

12:16

Iohannis, mesaj pentru romani: Am deplina incredere ca in acest nou an vom ramane insufletiti de visul nostru pentru o Romanie mai buna. La multi ani! (VIDEO)

B1 B1,
Iohannis, mesaj pentru romani: Am deplina incredere ca in acest nou an vom ramane insufletiti de visul nostru pentru o Romanie mai buna. La multi ani! (VIDEO)

Am deplina incredere ca, in acest nou an care sta sa inceapa, vom ramane insufletiti de visul nostru pentru o Romanie mai buna, a transmis Klaus Iohannis in mesajul de Anul Nou adresat. continuă pe B1

VIDEO Iohannis, mesaj de Anul Nou: 2019 a fost anul victoriei democratiei si al implicarii civice Am deplina incredere ca in 2020 vom ramane insufletiti de visul nostru pentru o Romanie mai buna

Presedintele Klaus Iohannis a postat marti, pe Facebook, un mesaj de Anul Nou, in care isi exprima increderea ca, in 2020, romanii vor ramane insufletiti de visul pentru o Romanie mai buna, dupa ce 2019 a fost anul victoriei democratiei si al implicarii civice.

Mesajul lui Iohannis la final de an: in 2019 am aratat tuturor ca suntem o natiune unita VIDEO

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, marti, un mesaj de Anul Nou in care vorbeste despre 2019 ca despre anul victoriei democratiei si al implicarii civice. Am deplina incredere ca, in acest nou an care sta sa inceapa, vom ramane insufletiti de visul nostru pentru o Romanie mai buna, a transmis seful statului.

Adrian Nastase, mesaj acid pentru romani de Anul Nou

Fostul premier Adrian Nastase a postat un mesaj acid de Anul Nou, in care le spune romanilor ca vom vedea din nou, si anul viitor, oportunism, duplicitate si prostie.

VREMEA.Cine se va bucura de zapada de Revelion. Sefa ANM, anunt important pentru romani

Directorul general al Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), Elena Mateescu, a declarat, la Antena 3, ca in zonele joase din tara nu putem vorbi, la acest moment, de aparitia unui strat de zapada in urmatoarele zile.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2219 seconds )