Libnet.ro
UNICEF

12:15

Adrian Nastase, predictie pentru PSD, dupa dezastrul de la europarlamentare

Antena3 Antena3,
Adrian Nastase, predictie pentru PSD, dupa dezastrul de la europarlamentare

Fostul premier Adrian Nastase a comentat rezultatul alegerilor europarlamentare si a facut o predictie pentru PSD. Rezultatul PSD la alegerile europarlamentare este dezamagitor. Este o expresie blanda. Acest. continuă pe Antena3

Adrian Nastase, reactie dupa scorul PSD la europarlamentare: Acest rezultat va atrage efecte in cascada

Fostul lider al PSD Adrian Nastase s-a aratat dezamagit rezultatul social-democratilor de la europarlamentare, explicand ca scorul va atrage efecte in cascada. Acesta a amintit apoi de scrisoarea anti-Dragnea semnata de presedintele PSD Giurgiu, Niculae Badalau.

Adrian Nastase, mesaj de la Bruxelles: Va fi un test

Adrian Nastase trimite un mesaj de la Bruxelles, inainte de alegerile europarlamentare, indemnand la un vot responsabil. Sunt pentru cateva zile la Bruxelles. Sa ma intalnesc cu cativa prieteni. Atmosfera e de.

Aroganta fostilor lideri PSD. Adrian Nastase: Liviu Dragnea trebuia sa-si dea demisia

Adrian Nastase a uitat de felul cum si-a incheiat cariera politica, cu o infrangere neasteptata in alegerile prezidentiale si doua condamnari la inchisoare si il acuza acum pe Dragnea de doua pacate ca.

Reactia lui Adrian Nastase dupa condamnarea lui Liviu Dragnea: imi pare rau pentru ce indura

Fostul premier Adrian Nastase a comentat, pe blogul personal, subiectul legat de condamnarea lui Liviu Dragnea la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare in Dosarul DGASPC Teleorman. El a scris ca ii pare rau pentru ce indura Dragnea si ca stie ce inseamna umilinta unei condamnari. Ce a scris Adrian Nastase pe [] .

Adrian Nastase, reactie incendiara dupa arestarea lui Liviu Dragnea

Adrian Nastase a reactionat pe blogul sau dupa arestarea lui Liviu Dragnea. Sunt doua lucruri distincte: 1. Dragnea trebuia sa-si dea demisia din fruntea partidului dupa rezultatul umilitor la alegerile de ieri; .

Gheorghe Falca A DEMISIONAT de la Universitatea Aurel Vlaicu, dupa ce i s-a acordat titlul Doctor Honoris Causa lui Adrian Nastase

Gheorghe Falca a demisionat din functia de profesor al universitatii Aurel Vlaicu dupa ce institutia i-a acordat titlul Doctor Honoris Causa lui Adrian Nastase, scrie Agerpres. Falca, primar.

SONDAJ Ce crezi ca se va intampla, dupa dezastrul alegerilor din diaspora?

Multi romani din diaspora nu au putut sa isi exprime optiunea politica, dupa ce au stat ore in sir la cozile nesfarsite de la sectiile de votare din multe orase europene, in alegerile europarlamentare. Sondaj HotNews. ro: Ce credeti ca se va intampla, dupa dezastrul alegerilor din diaspora?.

Scandal la conferinta PSD, dupa rezultatele alegerilor. Liviu Dragnea si-a iesit din minti

Conferinta PSD, dupa aflarea primelor rezultate ale alegerilor europarlamentare, s-a lasat cu intrebari jenante si cu situatii nervoase, la sediul Partidului Social Democrat. Liderul social-democrat a anuntat cp nu va participa la alegerile prezidentiale drept candidat din partea PSD sau a aliantei PSD-ALDE. Scandal la sediul PSD. Dragnea s-a enervat pe reporteri Devina pentru aceasta [] .

Cum a fost suprins Adrian Nastase cu sotia sa. Imagine rara - FOTO

Adrian Nastase si-a aniversat sotia la Bruxelles unde a avut parte de o vreme asa cum si-au dorit. Ieri, am sarbatorit, impreuna cu Mihnea si Corina, ziua de nastere a Danei. A fost o vreme superba si am stat.

Cum a fost suprins Adrian Nastase alaturi de sotia sa. Imagine rara - FOTO

Adrian Nastase si-a aniversat sotia la Bruxelles unde a avut parte de o vreme asa cum si-au dorit. Ieri, am sarbatorit, impreuna cu Mihnea si Corina, ziua de nastere a Danei. A fost o vreme superba si am stat.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )