Libnet.ro
UNICEF

19:45

SONDAJ Ce crezi ca se va intampla, dupa dezastrul alegerilor din diaspora?

Hotnews Hotnews,
 SONDAJ Ce crezi ca se va intampla, dupa dezastrul alegerilor din diaspora?

Multi romani din diaspora nu au putut sa isi exprime optiunea politica, dupa ce au stat ore in sir la cozile nesfarsite de la sectiile de votare din multe orase europene, in alegerile europarlamentare. Sondaj HotNews. ro: Ce credeti ca se va intampla, dupa dezastrul alegerilor din diaspora?. continuă pe Hotnews

Teodor Melescanu, despre dezastrul de la votul din Diaspora: Nimeni nu stie cati romani sunt in strainatate / Despre demisie: Nu tine numai de mine, tine si de partidul politic

Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, a sustinut duminica noapte, intr-o interventie telefonica la Digi24, ca el si-a facut datoria in ce priveste organizarea votului din Diaspora, unde, la fel ca in 2014, romanii au format cozi imense la sectiile de votare, iar multi dintre ei nu au reusit sa-si exercite votul. Melescanu a refuzat sa spuna daca isi va da demisia din functie pentru aceasta situatie, sustinand ca e o chestiune care nu tine numai de mine, tine si de partidul politic din care fac parte.

Romanii din diaspora se solidarizeaza, inaintea alegerilor: Soferi voluntari vor sa-i ajute pe cei care nu au cum sa ajunga la sectia de votare

Romanii din diaspora s-au mobilizat inaintea alegerilor europarlamentare si a referendumului privind justitia care vor avea loc duminica, mai multi soferi oferindu-se sa asigure transportul gratuit pentru cei care se afla la distante mari de sectiile de votare.

Scandal la sectiile de votare. Cati romani din diaspora nu au mai apucat sa voteze?

A fost scandal la sectiile de votare din diaspora, dupa ce mii de romani au stat ore intregi la cozi uriase, dar tot nu au reusit sa ajunga la urne pentru a-si exercita votul. S-a scandat impotriva PSD si a Ministerului Afacerilor Externe, iar dupa ora 21:00 au mai putut vota doar cei care se [] .

Melescanu: Daca se decide prelungirea programului de vot la sectii din diaspora, se pot lua masuri foarte rapide / O alta solutie, oamenii care se afla in ambasade la ora 21,00 sa poata vota si dupa aceasta ora

Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, afirma ca se pot lua masuri foarte rapide in cazul in care Autoritatea Electorala Permanenta decide prelungirea programului de votare la sectiile din diaspora, pentru a permite cetatenilor romani care stau la cozi sa voteze. O alta solutie, a spus ministrul de Externe, este ca persoanele care se afla in curtea sau in incinta ambasadei sau consulatului la ora 21,00 sa poata vota si dupa aceasta ora.

Scandal la conferinta PSD, dupa rezultatele alegerilor. Liviu Dragnea si-a iesit din minti

Conferinta PSD, dupa aflarea primelor rezultate ale alegerilor europarlamentare, s-a lasat cu intrebari jenante si cu situatii nervoase, la sediul Partidului Social Democrat. Liderul social-democrat a anuntat cp nu va participa la alegerile prezidentiale drept candidat din partea PSD sau a aliantei PSD-ALDE. Scandal la sediul PSD. Dragnea s-a enervat pe reporteri Devina pentru aceasta [] .

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Cozi uriase la sectiile de votare din Diaspora. Scandal la Londra: buletinele de vot nu sunt suficiente

UPDATE Romanii din Diaspora au iesit in numar mare la vot. inca de la primele ore ale diminetii, oamenii s-au prezentat la urne si au asteptat ore in sir sa voteze. Astfel, s-au format cozi uriase in.

Unde sunt amplasate sectiile de votare pentru romanii din diaspora. Aici poti vota la referendum si europarlamentare

Toti romanii din diaspora vor putea sa-si exprime dreptul de a vota la alegerile europarlamentare si la referendum. in acest articol vei afla unde poti sa votezi daca locuiesti in strainatate si ce acte sunt necesare pentru a ti se permite sa ajungi la urne. Sectii de votare pentru romanii din diaspora: ce drepturi ai [] .

Teodor Melescanu: Cer scuze romanilor din Diaspora. Am dispus o ancheta

Teodor Melescanu si-a cerut scuze, luni, fata de romanii din Diaspora care nu au putut vota la alegerile europarlamentare si referendum din cauza cozilor care s-au format la urne. Ministrul de Externe a anuntat ca a dispus o ancheta in tarile unde au existat astfel de probleme la sectiile de votare.

Melescanu cere scuze romanilor din diaspora

Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, cere scuze romanilor din diaspora care nu au putut sa-si exercite dreptul de vot sau care au fost obligati sa stea la coada ore intregi pentru a putea vota.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Mircea Geoana, despre votul din Diaspora: Nu conteaza atat de mult in cifre absolute, ci mesajul pe care il transmit acasa

Mircea Geoana, fost ministru de Externe, e de parere ca mai important decat votul propriu-zis al romanilor din Diaspora este mesajul pe care il transmit catre familia de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )