Libnet.ro
UNICEF

20:30

Adrian Nastase vrea o parlamentizare a guvernarii

Adevărul Adevărul,
Adrian Nastase vrea o parlamentizare a guvernarii

Fostul premier Adrian Nastase apreciaza ca folosirea mult mai eficienta a fortei din Parlament este calea de urmat pentru viitorul politic al Romaniei. O batalie exclusiva Guvern-Presedintie sau o noua incercare de suspendare a lui Traian Basescu sunt actiuni care nu pot genera rezultatele asteptate. continuă pe Adevărul

Fostul premier Nastase a adoptat hotararea prin care s-a infiintat societatea comerciala ICA, privatizata apoi de Dan Voiculescu

Adrian Nastase, complicele cu greutate al luiDan Voiculescu: in 2002, Guvernul Nastase a adoptat o hotarare prin care se infiinta societatea comerciala Institutul de Cercetari Alimentare S. prin.

Adrian Nastase, invitat la Antena 3, de la ora 22.00

Fostul premier Adrian Nastase este invitat la Antena 3, de la ora 22. 00, unde va discuta despre marile proiecte ale social-democratilor, dar si despre cum vede coabitarea dintre Victor Ponta si presedintele Traian Basescu.

Adrian Nastase: O noua suspendare ar bloca actul de guvernare

O noua incercare de suspendare a presedintelui Traian Basescu ar bloca actul de guvernare, considera Adrian Nastase, invitat in cadrul emisiunii Subiectiv de la Antena 3. Trebuie sa intelegem ca solutia.

Nastase: Nu Basescu e adversarul. Batalia trebuie dusa impotriva institutiilor pe care le foloseste

Fostul premier Adrian Nastase este invitat la Antena 3, unde discuta despre marile proiecte ale social-democratilor, dar si despre cum vede coabitarea dintre Victor Ponta si presedintele Traian Basescu.

Nastase:Nu Basescu e adversarul. Batalia trebuie dusa impotriva institutiilor pe care le foloseste

Fostul premier Adrian Nastase sustine ca adversarul actual al USL nu este presedintele Traian Basescu, adaugand ca suspendarea sa nu este o alternativa, deoarece ar duce la un blocaj.

Adrian Nastase: Sistemul lui Basescu, construit cu complicitatea unor oameni care au fost folositi, apoi sacrificati

Sistemul lui Traian Basescu s-a construit cu ajutorul complicitatii unor oameni pe care presedintele i-a folosit, apoi i-a sacrificat, este de parere Adrian Nasatse, invitat in cadrul emisiunii Subiectiv de la.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )