Libnet.ro
UNICEF

22:31

Adrian Oros anunta noi masuri de sprijin pentru procurarea de dezinfectati

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Adrian Oros anunta noi masuri de sprijin pentru procurarea de dezinfectati

Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Adrian Oros, a anuntat marti lansarea unor masuri de sprijin, in valoare totala de 16,7 milioane de euro, pentru investitii in procurarea de instalatii de dezinfectie, autoutilitare pentru probe si dotarea laboratoarelor, dar si pentru refacerea terenurilor agricole si a potentialului de productie afectat de dezastrele naturale. continuă pe Ziarul Bursa

Israelul anunta noi masuri de relaxare a restrictiilor

Premierul in exercitiu al Israelului, Benjamin Netanyahu, a anuntat, luni seara, relaxarea restrictiilor antiepidemice, potrivit Times of Israel. Mall-urile si pietele comerciale se vor redeschide incepand de joi.

Ministrul Muncii promite masuri de sprijin pentru companii si dupa repornirea activitatii

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, promite masuri de sprijin pentru companiile care au trimis angajatii in somaj tehnic, sub forma platii unei parti din salariu la reluarea activitatii, dar si sprijin pentru companiile care nu au intrerupt lucrul si si-au continuat munca in timpul pandemiei.

SONDAJ: 64% dintre companii pregatesc noi masuri de siguranta pentru a reporni activitatea

Aproape doua treimi 64%) dintre companii la nivel global pregatesc noi masuri de siguranta a angajatilor pentru ca acestia sa poata reveni la locurile de munca, iar 47% dintre firme intentioneaza sa introduca permanent munca de acasa pentru rolurile care permit acest lucru, arata cea mai recenta editie a sondajului global PwC Covid-19 CFO Pulse.

Cum se schimba vizita la stomatolog dupa 15 mai! Medicul Adrian Mina explica ce masuri se iau pentru protectia clientilor!

Incepand cu 15 mai se redeschid cabinetele stomatologice, insa, pentru protectia pacientilor si a angajatilor, va fi necesara adoptarea unui nou protocol de functionare. Modul in care se va derula vizita la cabinet se va schimba radical in viitorul apropiat. Medicul stomatolog Adrian Mina, de la DaVinci Dental Clinic, explica ce masuri va lua pentru a-si desfasura activitatea in siguranta, diminuand la minimum riscul de raspandire a coronavirusului.

Arabia Saudita anunta ca va lua masuri dureroase pentru a face fata impactului coronavirusului

Guvernul saudit a dat asigurari ca va lua masuri care pot fi dureroase pentru a face fata impactului provocat de pandemia de coronavirus, a declarat, intr-un interviu pentru Al Arabiya, ministrul Finantelor, Mohamed al Yadaan, citat de agentia EFE.

Aproape doua treimi dintre companii pregatesc noi masuri de siguranta

Aproape doua treimi 64%) dintre companii la nivel global pregatesc noi masuri de siguranta a angaja.

Avocatul Poporului cere masuri energice pentru combaterea epidemiei de rujeola

Avocatul Poporului solicitar autoritatilor masuri energice pentru combaterea epidemiei de rujeola, dupa ce numarul de cazuri a trecut de 20. 000 si avand n vedere ca serviciile medicale sunt concentrate mai mult pentru combaterea pandemiei de coronavirus.

UE adopta masuri exceptionale pentru a sprijini sectorul agroalimentar Despagubiri pentru fermieri si firme de pana la 5.000 euro, respectiv, de pana la 50.000 euro

Comisia Europeana a publicat luni un pachet de masuri exceptionale prin care vrea sa ofere sprijin sectoarelor agricole si alimentare care sunt cele mai afectate de criza provocata de coronavirus. in plus fata de aceste masuri de piata, Comisia a propus sa se permita statelor membre sa utilizeze fonduri destinate dezvoltarii rurale pentru despagubirea fermierilor si a micilor intreprinderi din sectorul agroalimentar, cu cuantumuri de pana la 5. 000 de euro si, respectiv, de pana la 50. 000 de euro.

Dan Voiculescu: Masuri urgente pentru a evita un colaps

Profesorul Dan Voiculescu trage un semnal de alarma asupra unei perioade critice care urmeaza pentru economie. Este momentul pentru decizii drastice dupa transformarile dramatice care au afectat in ultimele doua luni atat Romania cat si principalii nostri parteneri internationali.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3234 seconds )