Libnet.ro
UNICEF

10:15

Adrian Oros, ministrul Agriculturii: Toate programele care sunt in derulare, care sunt bugetate vor continua si pe parcursul anului viitor. Sigur ca la sfarsitul anului viitor vom face o analiza

B1 B1,
Adrian Oros, ministrul Agriculturii: Toate programele care sunt in derulare, care sunt bugetate vor continua si pe parcursul anului viitor. Sigur ca la sfarsitul anului viitor vom face o analiza

Toate programele de sprijin derulate de Ministerul Agriculturii si care functioneaza vor ramane, a declarat marti, in Teleorman, ministrul de resort, Adrian Oros, care a subliniat faptul ca pentru a iesi in. continuă pe B1

Ministrul Agriculturii a trimis Corpul de Control la aprozarele lui Petre Daea: Au fost sesizate posibile probleme cu iz penal(VIDEO)

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a trimis Corpul de Control pentru verificari la aprozarele lui Petre Daea. Ministrul Agriculturii a recurs la aceasta masura, dupa ce mai multe persoane din Consiliul de.

Stiai? Care sunt singurele substantive feminine din limba romana care se termina cu litera i

In limba romana exista o multime de curiozitati. Substantivele la genul feminin denumesc in general fiinte de sex feminin sau obiecte care sunt considerate a fi de parte femeiasca. Sunt putine cele care se.

VREMEA se raceste puternic. Care sunt zonele in care vine frigul

Vremea va fi mai calda decat in mod normal in urmatoarele doua zile urmand sa se raceasca dupa data de 20 noiembrie in toate regiunile, potrivit prognozei pentru urmatoarele doua saptamani public.

Ministrul Mediului, despre ursul care agonizeaza pe marginea drumului: Este inuman. Atributia de interventie era a Jandarmeriei si a DSV

Ministrul Mediului, Costel Alexe, a declarat, duminica, in cazul ursului ranit, lasat sa agonizeze pe un drum din Harghita, ca veterinarul din zona nu avea tranchilizant si a fost trimis un alt medic pentru a adormi ursul si sa-l ingrijeasca, insa atributia de interventie era a Jandarmeriei si a DSV, transmite Mediafax.

Care sunt tarile pentru care Casa Bucur ofera servicii de repatriere decedati? (P)

Desi atunci cand vine vorba despre decesul unei persoane dragi nu poate exista un caz mai grav decat altul, cu siguranta unul dintre cele mai negre scenarii este acela in care ruda sau prietenul dumneavoastra isi da.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )