Libnet.ro
UNICEF

20:00

Ministrul Agriculturii a trimis Corpul de Control la aprozarele lui Petre Daea: Au fost sesizate posibile probleme cu iz penal(VIDEO)

B1 B1,
Ministrul Agriculturii a trimis Corpul de Control la aprozarele lui Petre Daea: Au fost sesizate posibile probleme cu iz penal(VIDEO)

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a trimis Corpul de Control pentru verificari la aprozarele lui Petre Daea. Ministrul Agriculturii a recurs la aceasta masura, dupa ce mai multe persoane din Consiliul de. continuă pe B1

Ministrul Agriculturii, mesaj din solarul unui legumicultor oltean: Orice om normal, daca vede ca un lucru functioneaza, va dori sa-l continue

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a facut vineri, 15 noiembrie 2019, o vizita in judetul Olt, in cel mai mare bazin legumicol din zona, vorbind despre soarta programului Tomata si despre magazinele din reteaua Unirea.

Ministrul Agriculturii: Toate programele de sprijin pentru fermieri se vor derula si anul viitor

Ministrul Agriculturii a anuntat ca toate programele de sprijin aflate in derulare, care sunt deja bugetate, vor fi continuate si anul viitor. Adrian Oros a mai precizat ca fondurile pentru Programul Tomata au.

Aprozarele lui Daea, verificate de Corpul de Control al ministrului Agriculturii. Sunt probleme cu iz penal

Ministrul Agriculturii, Nechita-Adrian Oros, a declarat vineri, la Izbiceni, ca a trimis Corpul de control pentru verificari la Casa de Comert pentru produse agroalimentare Unirea, dupa ce persoane din Consiliul de Administratie al magazinelor mentionate i-ar fi transmis ca acolo sunt probleme cu iz penal.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )