Libnet.ro
UNICEF

13:15

Adrian Oros, replica pentru primarii care au criticat Guvernul: in starea de urgenta, ei au inchis pietele tocmai pentru a sabota masurile Executivului. Acum situatia e alta

B1 B1,
Adrian Oros, replica pentru primarii care au criticat Guvernul: in starea de urgenta, ei au inchis pietele tocmai pentru a sabota masurile Executivului. Acum situatia e alta

Adrian Oros, ministrul Agriculturii, a remarcat ipocrizia unor primari care reproseaza acum Guvernului PNL inchiderea pietelor, desi ei au facut la fel in perioada starii de urgenta, desi nimeni nu le ceruse. continuă pe B1

ADRIAN OROS: Toti producatorii agricoli de produse romanesti vor avea in continuare acces in piete

Toti producatorii agricoli de produse romanesti vor avea in continuare acces in piete, da asigurari ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Adrian Oros, intr-o postare pe pagina sa de Facebook.

Ministrul Agriculturii, la un an de la preluarea mandatului. Adrian Oros, despre masurile curente, raspunsul la criza COVID-19 si fenomenele meteo nefavorabile, dar si despre alte initiative (VIDEO)

Adrian Oros si-a prezentat raportul de activitate, joi, la un an de la preluarea mandatului de ministru al Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, ocazie cu care a vorbit despre ceea ce a facut si a gandit in.

EXCLUSIV Alin Oprea, replica dura pentru sotia care il acuza ca sta pe banii amantei. Secretul veniturilor sale s-a aflat!

Dupa 22 de ani de casnicie a vrut sa divorteze pe cale amiabila, dar s-a ajuns la tribunal. Alin Oprea si fosta sotie, Larisa, sunt la cutite. Scandalul e in floare, cei doi nici nu-si mai vorbesc iar fosta sotie i-a blocat si conturile. Nici propria fiica nu vrea sa-l mai vada. Solistul locuieste acum .

O poveste despre titlurile de stat Fidelis pentru populatie care da de gandit: bani gratis in cateva zile pentru bogati

Emisiunea de titluri de stat precedenta Fidelis) a fost un succes pentru Ministerul Finantelor. Aproape sigur va fi si asta. Este totusi un fenomen, daca-l putem numi asa, ce a fost observat la precedentele emisiuni, cele din vara, care in mod sigur se va repeta. E vorba de bani gratuiti pentru persoanele care au bani multi. Sunt asadar doua categorii de investitori: cei care isi plaseaza banii pentru a nu-i tine in banca la dobanzi mici si cei care au multi bani si profita de acest lucru.

Papuci caldurosi pentru casa. Care e stilul tau?

Cum sezonul acesta vom sta cu siguranta foarte mult in casa, e important ca hainele pe care le purtam sa ne placa si sa fie extrem de comode. La fel si papucii. Iata aici cateva modele de papuci caldurosi pentru casa. Care e stilul tau? .

Ludovic Orban, anunt oficial despre noile restrictii. Amenzi usturatoare pentru cei care nu vor avea declaratia pe proprie raspundere

In contextul in care Romania a ajuns la un record negativ de 9. 714 cazuri de COVID-19, in ultimele 24 de ore, autoritatile s-au mobilizat si au stabilit noi restrictii pentru cetateni. Ludovic Orban a facut anuntul de care toata lumea se temea. Astfel, incepand de saptamana viitoare, cetatenii vor avea de respectat noi masuri de .

MAE: Restrictii pentru cei care calatoresc in Cehia incepand din aceasta noapte

Ministerul Afacerilor Externe precizeaza ca autoritatile cehe au anuntat noi masuri privind conditiile de intrare pe teritoriul Republicii Cehe pentru persoanele care sosesc din state considerate drept zone rosii inclusiv Romania). Masurile vor intra in vigoare luni, la ora 00:00.

Coronavirus: Ce amenzi impune Ucraina pentru persoanele care nu poarta masca in cladirile publice si in transportul in comun

Parlamentul Ucrainei a votat vineri in favoarea impunerii de amenzi pentru persoanele care nu poarta masca in cladirile publice si in transportul in comun, pe fondul extinderii fulgeratoare a pandemiei de coronavirus in Ucraina, informeaza AFP, potrivit Agerpres.

BIDEN, LA DELAWARE: Voi lucra la fel de mult pentru cei care nu m-au votat ca si pentru cei care m-au ales

Candidatul democrat la functia de presedinte Joe Biden a multumit alegatorilor americani pentru ca i-au acordat o victorie convingatoare si s-a angajat sa refaca sufletul Americii si fie un presedinte care uneste, nu care divide in discursul pronuntat sambata seara la Wilmington, Delaware, dupa ce presa a anuntat in cursul zilei victoria sa in scrutinul prezidential din 3 noiembrie, informeaza Agerpres.

Ministrul Educatiei anunta primele sanctiuni pentru profesorii care refuza sa tina cursuri online

Ministrul Educatiei Nationale, Monica Anisie, le atrage atentia profesorilor care refuza sa sustina cursuri online asupra faptului ca trebuie sa isi desfasoare activitatea in conformitate cu prevederile legale, ea afirmand ca au inceput sa fie luate masuri fata de acele cadre didactice care refuza sa desfasoare astfel de cursuri. Astfel, la Dambovita unei invatatoare i s-a desfacut contractul de munca, iar in Vrancea un profesor a fost sanctionat financiar si disciplinar pentru refuzul de a intra la cursuri pe internet, potrivit News.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )