Libnet.ro
UNICEF

16:00

ADRIAN OROS: Toti producatorii agricoli de produse romanesti vor avea in continuare acces in piete

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ADRIAN OROS: Toti producatorii agricoli de produse romanesti vor avea in continuare acces in piete

Toti producatorii agricoli de produse romanesti vor avea in continuare acces in piete, da asigurari ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Adrian Oros, intr-o postare pe pagina sa de Facebook. continuă pe Ziarul Bursa

Ministrul Agriculturii: Toti producatorii agricoli de produse romanesti vor avea in continuare acces in piete

Toti producatorii agricoli de produse romanesti vor avea in continuare acces in piete, da asigurari ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Adrian Oros, intr-o postare pe pagina sa de Facebook.

Ministrul Agriculturii: Toti producatorii agricoli de produse romanesti vor avea in continuare acces in piete

Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Adrian Oros, a anuntat prin intermediul unui mesaj postat pe pagina sa de Facebook ca toti producatorii agricoli de produse romanesti vor avea in continuare acces i.

Producatorii agricoli au acces in piete

Adrian Oros: ,,Toti producatorii agricoli de produse romanesti vor avea in continuare acces in piete.

Adrian Oros, replica pentru primarii care au criticat Guvernul: in starea de urgenta, ei au inchis pietele tocmai pentru a sabota masurile Executivului. Acum situatia e alta

Adrian Oros, ministrul Agriculturii, a remarcat ipocrizia unor primari care reproseaza acum Guvernului PNL inchiderea pietelor, desi ei au facut la fel in perioada starii de urgenta, desi nimeni nu le ceruse.

Ministrul Agriculturii, la un an de la preluarea mandatului. Adrian Oros, despre masurile curente, raspunsul la criza COVID-19 si fenomenele meteo nefavorabile, dar si despre alte initiative (VIDEO)

Adrian Oros si-a prezentat raportul de activitate, joi, la un an de la preluarea mandatului de ministru al Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, ocazie cu care a vorbit despre ceea ce a facut si a gandit in.

Ludovic Orban: Primariile pot sa organizeze piete volante pentru a permite desfacerea produselor de catre producatorii agricoli Foarte multe terase, prin tot felul de amenajari, s-au transformat practic in spatii inchise

Prim-ministrul Ludovic Orban a explicat, vineri, ca vor fi suspendate pietele aflate in spatiu inchis, insa primariile pot organiza piete volante, dar pentru producatori, nu pentru cei care nu au muncit.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )