Libnet.ro
UNICEF

01:05

Adrian Sarbu si-a vandut Gandul dupa 13 ani, dar si alte marci: cine e cumparatorul

Adevărul Adevărul,
Adrian Sarbu si-a vandut Gandul dupa 13 ani, dar si alte marci: cine e cumparatorul

Adrian Sarbu a vandut publicatia Gandul, dar si alte marci din Mediafax Group, printre care Apropo TV, CSID si Descopera. continuă pe Adevărul

Adrian Sarbu vinde Gandul, la pachet cu alte titluri (profit.ro)

Radu Ioan Budeanu, fondatorul Ciao! si al Cancan, cumpara marcile Gandul, Descopera, CSID, Apropo TV si Go4IT, de la Adrian Sarbu, proprietarul Mediafax Group, preluand inclusiv echipamentele si angajatii, anunta Profit. ro.

Fata de 13 ani din Craiova, cautata de politisti dupa ce a disparut de acasa

O fata de 13 ani din Craiova este cautata de politisti dupa ce, luni, a disparut de acasa, es-a invoit de la scoala pentru a pleca acasa, dar, cand familia a ajuns acasa, nu a gasit-o, iar ea nici nu a mai raspuns la telefon.

Alerta, rapire copil! Politia Romana: Daria Maria Puica, o fata de 13 ani, a fost rapita de unchiul ei

Politistii au declansat sistemul Alerta rapire copil dupa ce Daria Maria Puica, o fata de 13 ani din comuna Vultureni, ar fi fost rapita de un tanar de 27 de ani, care este unchiul ei.

Cine este barbatul care a rapit o fata de 13 ani din Cluj. Legatura incredibila pe care o are cu minora

Politia Romana a activat sistemul de Alerta, rapire copil!, in cazul unei fete de 13 ani. Adolescenta se numeste Daria Maria Puica, iar politistii il suspecteaza ca o ruda a acesteia s-ar face responsabil de o asemenea fapta. Autoritatile sunt acum in cautarea unui tanar de 27 de ani, despre care se crede ca a .

VIORICA DANCILA: Presedintele nostru, inalt ca bradul, dar lenes, incearca sa ne convinga dupa cinci ani ca mai merita un vot

Presedintele Partidului Social Democrat, Viorica Dancila, a spus despre Klaus Iohannis ca este inalt ca bradul, dar lenes si incearca sa convinga cetatenii dupa cinci ani de mandat ca mai merita un vot. Dancila a mai afirmat ca Iohannis da indicatii de la Bruxelles, dar acolo sta ca ghiocelul si isi primeste ordinele.

Liga 2: FC Arges vs Farul Constanta 2-2 Clasamentul dupa 13 etape

FC Arges si Farul Constanta au terminat la egalitate, scor 1-1, partida disputata in etapa a 13-a din Liga 2. in urma acestui rezultat, cele doua echipe sunt vecine in clasament locurile 10, respectiv 9).

NICUSOR DAN: Dupa 3 ani de mandat, tot ce poate sa faca Firea pentru Bucuresti este sa introduca o taxa

Deputatul Nicusor Dan afirma ca, dupa 3 ani de mandat, tot ce poate sa faca Gabriela Firea pentru traficul din Bucuresti este sa introduca o taxa.

Rafael Nadal se insoara dupa 14 ani de relatie

Pentru Rafael Nadal a venit si momentul casatoriei dupa o relatie de 14 ani cu Maria Perello.

De ce s-au despartit Tudor Chirila si Andreea Raicu, dupa 5 ani de relatie. Cei doi au fost la un pas sa se casatoreasca

Printre cele mai cunoscute relatii ale showbiz-ului se afla si relatia de 5 ani dintre Andreea Raicu si Tudor Chirila. Cu toate ca acestia au foat la doar un pas de casatorie, alta le-a fost soarta. Tudor este acum implinit, are doi copii si o sotie, dar Andreea inca isi asteapta iubirea. De ce s-au .

VIDEO Jelena Ostapenko s-a impus la Luxemburg si a obtinut primul titlu dupa doi ani

Jelena Ostapenko Letonia, 63 WTA) a castigat al treilea titlu din cariera primul al anului), dupa ce a invins-o in finala turneului de Luxemburg pe Julia Goerges Germania, 26 WTA), scor 6-4, 6-1. Meciul a durat o ora.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )