Libnet.ro
UNICEF

14:15

Rafael Nadal se insoara dupa 14 ani de relatie

Online Sport Online Sport,
Rafael Nadal se insoara dupa 14 ani de relatie

Pentru Rafael Nadal a venit si momentul casatoriei dupa o relatie de 14 ani cu Maria Perello. continuă pe Online Sport

Nunta lui Rafael Nadal cu Maria Perello, evenimentul monden al anului in Spania! Mister in privinta participarii lui Federer

Tenismanul spaniol Rafael Nadal se insoara astazi, la Mallorca, cu Maria Francisca Perello, iubita lui din copilarie.

De ce s-au despartit Tudor Chirila si Andreea Raicu, dupa 5 ani de relatie. Cei doi au fost la un pas sa se casatoreasca

Printre cele mai cunoscute relatii ale showbiz-ului se afla si relatia de 5 ani dintre Andreea Raicu si Tudor Chirila. Cu toate ca acestia au foat la doar un pas de casatorie, alta le-a fost soarta. Tudor este acum implinit, are doi copii si o sotie, dar Andreea inca isi asteapta iubirea. De ce s-au .

Copil de 14 ani, dat disparut din curtea unei scoli din Capitala

Politia Capitalei cauta un copil in varsta de 14 ani care a disparut, vineri, dupa ce a plecat din curtea unei scoli din sectorul 1, potrivit Mediafax. Oamenii legii cer si sprijinul populatiei pentru a gasi baiatul.

VIORICA DANCILA: Presedintele nostru, inalt ca bradul, dar lenes, incearca sa ne convinga dupa cinci ani ca mai merita un vot

Presedintele Partidului Social Democrat, Viorica Dancila, a spus despre Klaus Iohannis ca este inalt ca bradul, dar lenes si incearca sa convinga cetatenii dupa cinci ani de mandat ca mai merita un vot. Dancila a mai afirmat ca Iohannis da indicatii de la Bruxelles, dar acolo sta ca ghiocelul si isi primeste ordinele.

Cum arata prima sotie a lui Madalin Ionescu, pe care a parasit-o pentru Cristina Siscanu

Madalin Ionescu, fostul prezentator de la National TV, Antena 1 si Kanal D, a fost casatorit cu Mihaela, de care a divortat in luna martie 2011, dupa 14 ani de casnicie. Galeria Foto IMAGINI DE INFARCT.

Cum s-a ridicat spectaculos invatamantul dual in Romania: Sunt cazuri cand un tanar de 14 ani primeste lunar 1.000 lei

Intr-un interviu acordat pentru Adevarul, Gabriel Bratu, presedintele Autoritatii Nationale pentru Formare Profesionala Initiala in Sistem Dual, vorbeste despre acest sistem si despre banii investiti de marile companii in scoli in sistem dual.

Constanteanul care si-a ucis fiica de 14 ani injectandu-i o substanta misterioasa, condamnat la ani grei de inchisoare

Barbatul din comuna constanteana Sacele, care si-a ucis fiica injectand-o cu o substanta necunoscuta, a fost condamnat definitiv la 16 ani de inchisoare, de catre magistratii Curtii de Apel.

GATA! Silvia Chifiriuc a facut ANUNTUL SOC dupa 10 ani de CASNICIE cu Petre Roman! ACUM, E OFICIAL! (FOTO)

La aniversarea a 10 ani de la casatorie, sotia lui Petre Roman, interpreta Silvia Chifiriuc, a scris un mesaj emotionant pe contul de socializare, in care ii multumeste pentru cei mai frumosi ani din viata.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2419 seconds )