Libnet.ro
UNICEF

20:30

Adrian Sarbu: Victor Ponta minte cand spune ca i-am solicitat sa opreasca un control al ANAF

Hotnews Hotnews,
 Adrian Sarbu: Victor Ponta minte cand spune ca i-am solicitat sa opreasca un control al ANAF

Minte!, a declarat Adrian Sarbu ca raspuns la afirmatia facuta luni seara, la B1 TV, de premierul Victor Ponta, transmite Mediafax. Ponta a sustinut ca Adrian Sirbu, care detine agentia de presa Mediafax si cotidianul online Gandul, a venit la el in birou pentru a-l intreba daca poate opri niste controale ale Fiscului asupra firmelor sale. continuă pe Hotnews

Adrian Sarbu: Victor Ponta minte cand spune ca i-am solicitat sa opreasca un control al ANAF

Adrian Sarbu neaga faptul ca ar fi fost in biroul premierului Victor Ponta pentru a-i cere sa opreasca niste controale ANAF. Minte!, a precizat fostul patron al Pro Tv pentru Mediafax. Singurul.

Nou schimb de replici si acuzatii intre Victor Ponta si Adrian Sarbu

Premierul Victor Ponta a sustinut, luni, ca omul de afaceri Adrian Sarbu i-a cerut sa opreasca un control al ANAF la firmele sale. in replica, Adrian Sarbu a spus ca Victor Ponta minte.

Victor Ponta: Adrian Sarbu a fost la mine in birou sa ma intrebe daca pot opri controale ANAF

Premierul Victor Ponta a sustinut luni ca Adrian Sarbu, care detine agentia de presa Mediafax si cotidianul online Gandul, a venit la el in birou pentru a-l intreba daca poate opri niste controale ale Fiscului asupra firmelor sale.

Victor Ponta: Singurul care a fost la mine in birou este Adrian Sarbu, care mi-a cerut sa opresc niste controale de la ANAF

Premierul Victor Ponta a declarat luni seara, in emisiunea Buna seara, Romania, de pe B1 TV, ca nu l-a chemat niciodata pe seful Politiei Romane, Petre Toba, la Guvern pentru a se intalni cu.

Victor Ponta: Adrian Sirbu a fost la mine in birou sa ma intrebe daca pot opri niste controale ANAF, i-am spus ca nu pot

Premierul Victor Ponta a sustinut luni ca Adrian Sirbu, care detine agentia de presa Mediafax si cotidianul online Gandul, a venit la el in birou pentru a-l intreba daca poate opri niste controale ale Fiscului asupra firmelor sale. Acesta ar fi motivul, potrivit lui Ponta, pentru care se insista asupra subiectului legat de un presupus trafic de influenta in biroul sau, in dosarul baronului PSD Adrian Duicu.

UNPR spune ca a strans 500.000 de semnaturi pentru candidatul la prezidentiale Victor Ponta

Presedintele Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei, vicepremierul Gabriel Oprea, a anuntat ca oamenii sai au strans deja jumatate de milion de semnaturi pentru candidatura lui Victor Ponta in alegerile prezidentiale si ca seful Executivului are obligatia sa intre in cursa. Declaratia a venit dupa intalnirea lui Oprea cu liderii filialelor UNPR din regiunea nord-vest.

Victor Ponta, in direct pe B1 TV: Nu as fi candidat niciodata impotriva lui Antonescu. Eu nu am vrut atunci cand USL exista

Premierul Victor Ponta a declarat luni seara, in emisiunea Buna seara, Romania, de pe B1 TV ca pana in luna ianuarie a fost convins ca USL va ramane, iar Crin Antonescu va candida la prezidentiale din.

PC il strange cu usa pe Victor Ponta: Vom avea candidat propriu la prezidentiale daca nu va candida Ponta

Consiliul National al Partidului ConservatorPC), condus de vicepremierul Daniel Constantin si fondat de Dan Voiculescu, a votat astazi o rezolutie care lasa deschisa posibilitatea ca PC sa aiba candidat propriu la alegerile prezidentiale daca Victor Ponta, presedinte PSD, va decide sa nu intre in cursa pentru alegerile prezidentiale.

Constantin: Prioritatile PC se vor regasi in programul prezidential al lui Victor Ponta

Presedintele Partidului Conservator, Daniel Constantin, a declarat ca prioritatile PC se vor regasi in programul prezidential al lui Victor Ponta.

VIDEO Victor Ponta: Foarte probabil, voi candida pentru presedintie. Blaga este un socialist, asa, comunist un pic / Exacerbarea cazului Voiculescu, o incercare de a estompa cazul Mircea Basescu

Premierul Victor Ponta a declarat ca foarte probabil va candida la presedintia Romaniei, in alegerile care vor avea loc in aceasta toamna.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )