Libnet.ro
UNICEF

09:30

VIDEO Victor Ponta: Foarte probabil, voi candida pentru presedintie. Blaga este un socialist, asa, comunist un pic / Exacerbarea cazului Voiculescu, o incercare de a estompa cazul Mircea Basescu

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Victor Ponta: Foarte probabil, voi candida pentru presedintie. Blaga este un socialist, asa, comunist un pic / Exacerbarea cazului Voiculescu, o incercare de a estompa cazul Mircea Basescu

Premierul Victor Ponta a declarat ca foarte probabil va candida la presedintia Romaniei, in alegerile care vor avea loc in aceasta toamna. continuă pe Hotnews

Victor Ponta: Foarte probabil, voi candida pentru presedintie. Blaga este un socialist, asa, comunist un pic

Premierul Victor Ponta a declarat ca foarte probabil va candida la presedintia Romaniei, in alegerile care vor avea loc in aceasta toamna.

Victor Ponta si Cristian Tudor Popescu, reclamati pentru discriminare impotriva romilor

ONG-ul Romani CRISS a depus trei plangeri la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD) impotriva premierului Victor Ponta, a ziaristului Cristian Tudor Popescu si a unui fost procuror, Gheorghe Oancea, pe care ii acuza de declaratii discriminatorii impotriva romilor si cere impunerea de amenzi contraventionale impotriva acestora.

VIDEO Victor Ponta, la CNN: Politica este un sport sangeros in Romania, dar nu numai in tara noastra

Politica este un sport sangeros in Romania, dar nu numai in aceasta tara, in ultimii doi ani fiind asigurate predictibilitate si stabilitate pentru mediul de afaceri, a afirmat premierul Victor Ponta vineri, la CNN Londra, transmite Mediafax.

VIDEO Victor Ponta, despre disputa cu UDMR: Imi doresc sa ramana la guvernare, dar chestiunile de stat nu se negociaza

Premierul Victor Ponta a afirmat luni, la postul de televiziune B1, ca isi doreste ca UDMR sa ramana la guvernare, dar chestiunile de stat nu se pot negocia, chiar daca pica guvernul, desi nu se teme de aceasta eventualitate, avand in vedere sprijinul parlamentar de care se bucura executivul. Citeste si: Cea mai transanta amenintare cu ruperea Guvernului. Seful UDMR: Daca Romania nu se retrage din procesul european privind minoritatile, eu vad imposibila asumarea rolului guvernamental. Nu pot sa traiesc in schizofrenie.

Victor Ponta, pentru CNN Londra: Poate o sa fiu cel mai tanar presedinte din Europa (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat la CNN Londra ca este posibil sa isi anunte intentia de a candida la alegerile prezidentiale din acest an. intrebat daca va anunta in aceasta vara ca va candida la.

PC il strange cu usa pe Victor Ponta: Vom avea candidat propriu la prezidentiale daca nu va candida Ponta

Consiliul National al Partidului ConservatorPC), condus de vicepremierul Daniel Constantin si fondat de Dan Voiculescu, a votat astazi o rezolutie care lasa deschisa posibilitatea ca PC sa aiba candidat propriu la alegerile prezidentiale daca Victor Ponta, presedinte PSD, va decide sa nu intre in cursa pentru alegerile prezidentiale.

Victor Ponta, pentru CNN Londra: Poate o sa fiu cel mai tanar presedinte din Europa

Premierul Victor Ponta a declarat la CNN Londra ca este posibil sa isi anunte intentia de a candida la alegerile prezidentiale din acest an. intrebat daca va anunta in aceasta vara ca va candida la.

Victor Ponta, in direct pe B1 TV: Nu as fi candidat niciodata impotriva lui Antonescu. Eu nu am vrut atunci cand USL exista

Premierul Victor Ponta a declarat luni seara, in emisiunea Buna seara, Romania, de pe B1 TV ca pana in luna ianuarie a fost convins ca USL va ramane, iar Crin Antonescu va candida la prezidentiale din.

Adrian Sarbu: Victor Ponta minte cand spune ca i-am solicitat sa opreasca un control al ANAF

Adrian Sarbu neaga faptul ca ar fi fost in biroul premierului Victor Ponta pentru a-i cere sa opreasca niste controale ANAF. Minte!, a precizat fostul patron al Pro Tv pentru Mediafax. Singurul.

Victor Ponta: Adrian Sarbu a fost la mine in birou sa ma intrebe daca pot opri controale ANAF

Premierul Victor Ponta a sustinut luni ca Adrian Sarbu, care detine agentia de presa Mediafax si cotidianul online Gandul, a venit la el in birou pentru a-l intreba daca poate opri niste controale ale Fiscului asupra firmelor sale.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )