Libnet.ro
UNICEF

15:30

Adrian Streinu Cercel, demis de la sefia comisiei stiintifice anti-COVID din Ministerul Sanatatii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Adrian Streinu Cercel, demis de la sefia comisiei stiintifice anti-COVID din Ministerul Sanatatii

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat joi ca l-a demis pe Adrian Streinu Cercel de la sefia Comisiei de management clinic si epidemiologic al COVID 19 din Ministerul Sanatatii. continuă pe Ziarul Bursa

Adrian Streinu Cercel, demis de Nelu Tataru de la sefia comisiei stiintifice anti-COVID din Ministerul Sanatatii. Cine ii ia locul

Nelu Tataru a anuntat ca l-a demis pe Adrian Streinu Cercel de la sefia Comisiei stiintifice speciale anti-COVID din Ministerul Sanatatii. Cercel, care este si managerul Institutului de Boli Infectioase.

Profesorul Streinu-Cercel, demis de la sefia comisiei anti-coronavirus din Ministerul Sanatatii

Adrian Streinu Cercel a fost demis de Nelu Tataru din fruntea Comisiei stiintifice speciale anti-COVID din Ministerul Sanatatii. Tataru a declarat ca Streinu Cercel va fi inlocuit de Adriana Pistol, director la Institutul National de Sanatate Publica.

Primele declaratii ale inlocuitoarei lui Adrian Streinu-Cercel. in primul rand, imi inteleg rolul!

Adriana Pistol, cea care l-a inlocuit pe Adrian Streinu-Cercel la conducerea Comisiei anti-COVID, a facut primele declaratii, si a atras atentia asupra faptului ca nu traim vremuri foarte linistite. Anuntul a fost facut de ministrul Nelu Tataru, care l-a demis astazi pe reputatul medic, in urma raspandirii in spatiul public a unor informatii potrivit carora .

Nelu Tataru: Adrian Streinu Cercel a fost demis din functia de presedinte alComisiei de management al COVID 19

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat ca Adrian Streinu Cercel a fost demis din functia de presedinte al Comisiei de management clinic si epidemiologic al COVID 19. in locul sau a fost numita doctorita Adriana Pistol.

Mihai Gadea, interviu exclusiv cu profesorul Adrian Streinu-Cercel, la Sinteza Zilei

Profesorul Adrian Streinu-Cercel, interviu fata in fata cu Mihai Gadea la cateva minute, dupa ce ministrul Sanatatii a emis ordinul prin care l-a demis de la conducerea comisiei anti-coronavirus din Ministerul Sanatatii.

Gabriela Firea, mesaj despre demiterea lui Adrian Streinu-Cercel: Prin razbunare nu se va inventa vaccinul!

Gabriela Firea, primarul general al Bucurestiului, a criticat decizia ministrului sanatatii de a-l schimba pe medicul Adrian Streinu Cercel, directorul Institutului Matei Bals, de la conducerea comisiei anti-COVID-19. Gabriela Firea, mesaj despre demiterea lui Adrian Streinu-Cercel: Prin razbunare nu se va inventa vaccinul! Gabriela Firea l-a criticat pe Nelu Tataru, ministrul sanatatii, dupa ce acesta .

Adrian Streinu-Cercel, prima reactie dupa demiterea sa de la conducerea Comisiei anti-COVID

Profesorul Adrian Streinu-Cercel a trimis o scrisoare deschisa, in atentia opiniei publice, dupa demiterea sa de la conducerea Comisiei anti-COVID.

Profesorul Adrian Streinu-Cercel, la scurt timp dupa demitere: Cand conduci un minister ai dreptul sa-ti alegi oamenii cu care sa colaborezi

Profesorul Adrian Streinu-Cercel, directorul Institutului National de Boli Infectioase Matei Bals, a vorbit in exclusivitate pentru Antena 3 despre demiterea sa de la conducerea Comisiei anti-COVID a Ministerului Sanatatii.

Viorica Dancila sare in apararea lui Adrian Streinu-Cercel. El a avertizat din timp despre pandemie!

Viorica Dancila vine in apararea lui Adrian Streinu Cercel! Fostul presedinte al Partidului Social Democrat este de partea cunoscutului medic. Ce spune fostul premier despre situatia in care se afla specialistul? Viorica Dancila vine in apararea lui Adrian Streinu-Cercel Anul 2019-2020 a fost unul cu grele incercari pentru cadrele medicale si pentru romani. Majoritatea au .

Adrian Streinu-Cercel, pus la zid de un cunoscut medic din Romania. Petitie impotriva sa

Un cunoscut medic acuza gafe care pot omori oameni si a initiat o petitie prin care cere ca Adrian Streinu-Cercel sa nu mai faca parte dintre comunicatorii oficiali pe tema pandemiei de COVID-19. Petitie impotriva lui Adrian Streinu-Cercel. Profesorul, pus la zid de un cunoscut medic din Romania Medicul Adina Alberts, managerul unei clinici private .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )