Libnet.ro
UNICEF

19:30

Adrian Streinu-Cercel, pus la zid de un cunoscut medic din Romania. Petitie impotriva sa

Playtech Playtech,
Adrian Streinu-Cercel, pus la zid de un cunoscut medic din Romania. Petitie impotriva sa

Un cunoscut medic acuza gafe care pot omori oameni si a initiat o petitie prin care cere ca Adrian Streinu-Cercel sa nu mai faca parte dintre comunicatorii oficiali pe tema pandemiei de COVID-19. Petitie impotriva lui Adrian Streinu-Cercel. Profesorul, pus la zid de un cunoscut medic din Romania Medicul Adina Alberts, managerul unei clinici private . continuă pe Playtech

Un medic din Constanta care a operat o fetita de 7 ani infectata cu COVID-19, marturii sfasietoare

S-a ridicat de la masa, unde era cu familia si a plecat la spital, sa opereze o fetita de 7 ani, infectata cu noul COVID-19. Un medic din Constanta impartaseste emotiile pe care le-a trait si povesteste cum a decurs interventia de 40 de minute, apoi dezinfectarea, de alte 40 de minute.

Judetele din Romania cu cele mai putine cazuri de infectari. Vezi harta

Cele mai multe cazuri de infectii cu coronavirus au fost raportate in Suceava si Bucuresti. Printre judetele din Romania cu cele mai putine cazuri de infectari se afla judete precum Olt, Buzau sau Gorj, potrivit ultimelor date oficiale puse la dispozitie de autoritati. Pana in prezent, au fost raportate la nivel national un numar de .

Vesti bune de la Suceava, cel mai mare focar din Romania. Nelu Tataru a facut anuntul

Incep sa vina si vestile bune, in ce priveste infectia cu coronavirus din Romania! in cel mai mai mare focar din tara, in Suceava, numarul de imbolnaviri a scazut! Cu toate acestea, la nivel national, numarul de imbolnaviri creste, dar creste lent, dupa cum sustine ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. Infectia cu coronavirus slabeste in focarul .

CORONAVIRUS. inca 6 pacienti confirmati cu COVID-19 au murit. Bilantul deceselor din Romania a urcat la 417

Autoritatile romane au anuntat, sambata, ca alti sase pacienti testati pozitiv cu coronavirus au murit. Astfel, bilantul deceselor inregistrate in randul persoanelor depistate cu COVID-19 din Romania a.

Motivul pentru care a fost suspendat procesul de vanzare de catre CEZ a activelor din Romania: Banii

Ordonanta militara 8 din 9 aprilie a surprins actorii de pe piata energiei. Contine un articol care ii blocheaza pe cehii de la CEZ de a vinde activele din Romania. Acum in aprilie ar fi trebuit sa primeasca ofertele angajante. De ce ar opri statul un proces in derulare de vanzare a unor active? Potrivit informatiilor HotNews. ro, motivul este simplu: valoarea companiei este una acum, dar daca va incepe o criza economica puternica, ar putea fi alta, mai mica.

Primele cazuri de coronavirus la Institutul Fundeni, cel mai mare spital din Romania: o asistenta si doi pacienti

O asistenta medicala si doi pacienti de la Institutul Fundeni sunt infectati cu coronavirus. Pacientii au fost transferati la spitale dedicate tratarii pacientilor cu COVID-19, iar asistenta, asimptomatica, a fost internata la Fundeni. Cazurile COVID-19 inregistrate la Fundeni nu pun in pericol activitatea Institutului, dau asigurari reprezentantii celui mai mare spital din Romania.

Wizz Air anunta ca mai multe rute din Romania raman suspendate

Compania aeriana low-cost Wizz Air a anuntat vineri ca mai multe rute din Romania raman suspendate, astfel ca zborurile spre Franta si Germania sunt suspendate pana pe 3 mai, iar rutele spre Olanda, Elvetia si Marea Britanie raman suspendate pana pe 30 aprilie.

Wizz Air: Mai multe rute din Romania raman suspendate

Compania aeriana Wizz Air a anuntat vineri ca mai multe rute din Romania raman suspendate: cele spre Franta si Germania sunt suspendate pana pe 3 mai, iar rutele spre Olanda, Elvetia si Marea Britanie raman suspendate pana pe 30 aprilie.

MINISTRUL FINANTELOR: IMM-urile din Romania au acces la credite garantate cu pana la 90%, prin programul IMM Invest

Ministrul Finantelor Florin Citu a anuntat ca, incepand de vineri, IMM-urile din Romania au acces la programul IMM Invest, prin care pot beneficia de credite garantate cu pana la 90%.

Hagi, pus la zid: Ce a spus fostul antrenor al fiului sau despre oamenii din jurul lui Ianis

Gheroghe Hagi continua sa puna o presiune inutila pe mijlocasul de 21 de ani pe care, inclusiv in ultimele zile, l-a catalogat ca fiind jucatorul numarul 1 din Romania.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )