Libnet.ro
UNICEF

10:45

Dr. Adrian Streinu-Cercel, avertisment infricosator: Ce se intampla cu noua tulpina de coronavirus in Romania

Antena3 Antena3,
Dr. Adrian Streinu-Cercel, avertisment infricosator: Ce se intampla cu noua tulpina de coronavirus in Romania

Profesorul Adrian Streinu-Cercel a declarat, duminica, la Institutul de boli infectioase Prof. dr. Matei Bals, ca ar putea exista mai multe cazuri de infectare cu noua tulpina de coronavirus din Marea Britanie mult mai contagioasa, inclusiv cazuri asimptomatice, care fac imposibila detectarea prezentei mutatiei. continuă pe Antena3

Adevarul despre noua tulpina de covid-19. Streinu-Cercel rupe tacerea despre cum actioneaza

Adrian Streinu-Cercel rupe tacerea si spune adevarul despre noua tulpina de covid-19. Medicul explica exact cum actioneaza virusul din Marea Britanie. Cum actioneaza noua tulpina de covid-19 Medicul Adrian Streinu-Cercel spune adevarul despre noua tulpina de covid-19. Profesorul de la Institutul Matei Bals a dezvaluit ca, in Romania, ar putea exista mult mai multe persoane .

Danemarca a depistat primul caz de infectare cu noua tulpina de coronavirus din Africa de Sud

Danemarca a anuntat sambata ca a depistat un prim caz de contaminare cu noua varianta de coronavirus inalt contagioasa din Africa de Sud, precum si o crestere a numarului de infectari cu varianta foarte transmisibila B117 identificata initial in Marea Britanie, informeaza Reuters.

Cati romani au fost infectati cu noua tulpina a coronavirusului aparuta in Marea Britanie

Noua varianta a coronavirusului a fost detectata pentru prima oara Regatul Unit, in septembrie 2020. Datele de pana acum arata ca noua tulpina este mai transmisibila, iar intre timpa fost.

Noua tulpina de COVID-19, provenita din Africa de Sud, a fost descoperita si in Danemarca

In cursul zilei de sambata, Danemarca a anuntat ca au descoperit primul caz de infectare cu noua tulpina de COVID-19, provenita din Africa de Sud. Totodoata, statul s-a confruntat si cu o crestere a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )