Libnet.ro
UNICEF

15:15

Cati romani au fost infectati cu noua tulpina a coronavirusului aparuta in Marea Britanie

B1 B1,
Cati romani au fost infectati cu noua tulpina a coronavirusului aparuta in Marea Britanie

Noua varianta a coronavirusului a fost detectata pentru prima oara Regatul Unit, in septembrie 2020. Datele de pana acum arata ca noua tulpina este mai transmisibila, iar intre timpa fost. continuă pe B1

Noua tulpina de COVID-19, provenita din Africa de Sud, a fost descoperita si in Danemarca

In cursul zilei de sambata, Danemarca a anuntat ca au descoperit primul caz de infectare cu noua tulpina de COVID-19, provenita din Africa de Sud. Totodoata, statul s-a confruntat si cu o crestere a.

Adevarul despre noua tulpina de covid-19. Streinu-Cercel rupe tacerea despre cum actioneaza

Adrian Streinu-Cercel rupe tacerea si spune adevarul despre noua tulpina de covid-19. Medicul explica exact cum actioneaza virusul din Marea Britanie. Cum actioneaza noua tulpina de covid-19 Medicul Adrian Streinu-Cercel spune adevarul despre noua tulpina de covid-19. Profesorul de la Institutul Matei Bals a dezvaluit ca, in Romania, ar putea exista mult mai multe persoane .

Dr. Adrian Streinu-Cercel, avertisment infricosator: Ce se intampla cu noua tulpina de coronavirus in Romania

Profesorul Adrian Streinu-Cercel a declarat, duminica, la Institutul de boli infectioase Prof. dr. Matei Bals, ca ar putea exista mai multe cazuri de infectare cu noua tulpina de coronavirus din Marea Britanie mult mai contagioasa, inclusiv cazuri asimptomatice, care fac imposibila detectarea prezentei mutatiei.

Danemarca a depistat primul caz de infectare cu noua tulpina de coronavirus din Africa de Sud

Danemarca a anuntat sambata ca a depistat un prim caz de contaminare cu noua varianta de coronavirus inalt contagioasa din Africa de Sud, precum si o crestere a numarului de infectari cu varianta foarte transmisibila B117 identificata initial in Marea Britanie, informeaza Reuters.

Numarul deceselor a explodat in noiembrie 2020. Cati romani au murit in primele 11 luni din 2020 fata de 2019. Date pe grupe de varsta

Numarul deceselor din primele 11 luni ale anului trecut a fost mai mare cu peste 23. 000 de persoane fata de perioada similara din anul anterior, arata datele transmise joi de Institutul National de Statistica. incepand din luna iunie 2020, in fiecare luna numarul deceselor a fost mai ridicat decat in 2019. Iar in noiembrie 2020, diferenta a fost foarte mare. Practic, numarul deceselor inregistrate in luna noiembrie 2020 a fost de 34. 769 de romani, fata de putin peste 20. 000 in noiembrie 2019.

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )