Libnet.ro
UNICEF

07:45

Adrian Tutuianu: Daca presedintele va refuza revocarea sefei DNA, solutia e sesizarea CCR

Hotnews Hotnews,
 Adrian Tutuianu: Daca presedintele va refuza revocarea sefei DNA, solutia e sesizarea CCR

Senatorul PSD Adrian Tutuianu a declarat luni ca, daca presedintele Klaus Iohannis va refuza sa ia act de solicitarea de revocare din functie a procurorului sef al DNA Laura Codruta Kovesi, solutia este sesizarea Curtii Constitutionale, transmite Agerpres. continuă pe Hotnews

Adrian Tutuianu: Daca presedintele refuza revocarea sefei DNA, solutia este sesizarea CCR

Senatorul PSD, Adrian Tutuianu, a declarat luni, ca daca presedintele Klaus Iohannis va refuza sa ia.

Revocarea sefei DNA: Capcana in care s-a trezit Iohannis. Cum va juca Dragnea

Presedintele Klaus Iohannis are o singura optiune: sa refuze revocarea sefei DNA. Dar cum va reactiona Liviu Dragnea? Va accepta decizia constitutionala a presedintelui? Nici gand. E ultima sansa ca PSD sa scape de Kovesi, e marea sansa ca Liviu Dragnea sa puna un trofeu pe masa baronilor haituti ani in sir de procurori. Indiferent care va fi deznodamantul, Iohannis va invata o lectie: cu PSD nu se poate negocia.

Sectia pentru procurori a CSM discuta maine solicitarea ministrului Justitiei privind revocarea sefei DNA

Sectia pentru procurori a CSM discuta maine, de la ora 14:00, solicitarea ministrului Justitiei privind revocarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi fiind invitata la sedinta.

Klaus Iohannis despre revocarea sefei DNA: Doar presedintele poate sa decida acest lucru

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, la Bruxelles, ca doar seful statului poate sa decida in privinta revocarii sefei DNA, dupa ce in presa au aparut speculatii ca, potrivit legii, seful statului ar fi obligat sa semneze cererea ministrului justitiei, Tudorel Toader. Daca legea spune ca presedintele revoca, atunci este o chestiune de oportunitate politica daca revoca sau nu revoca si doar presedintele poate sa decida acest lucru, a declarat presedintele Iohannis.

Viorica Dancila, despre raportul privind revocarea sefei DNA: Nu sunt jurist, dar am vazut ca este foarte argumentat

Premierul Viorica Dancila a declarat, duminica seara, la Romania TV, ca raportul lui Tudorel Toader privind revocarea din functie a sefei DNA este foarte argumentat si ca trebuie sa ne pozitionam de partea justitiei.

Norica Nicolai despre revocarea lui Kovesi: Daca presedintele ar refuza cererea de revocare, fie si motivat, am asista la un conflict de natura constitutionala

Norica Nicolai, europarlamentar ALDE, a declarat vineri la Radio Romania Actualitati ca daca presedintele Klaus Iohannis ar refuza cererea de revocare a sefei DNA, Lauta Codruta Kovesi, ar declansa un conflict de natura constitutionala.

Serban Nicolae, intr-o cearta la Antena 3 cu avocata Ingrid Mocanu, condamnata in dosarul ANRP: Nu se ajunge la suspendarea presedintelui Iohannis. Pe actuala lege, nu este obligat sa o revoce pe Kovesi

In niciun caz nu se va ajunge la suspendarea presedintelui Klaus Iohannis, daca acesta refuza revocarea sefei DNA Laura Codruta Kovesi propusa de ministrul Justitiei, a declarat senatorul PSD Serban Nicolae la Antena 3, motiv pentru care a fost certat de avocata Ingrid Mocanu, aflata in platou. Aceasta a ridicat vocea la Nicolae, care intervenise la telefon, si a insistat ca presedintele trebuie sa fie suspendat daca accepta abuzurile comise de sefa DNA.

SONDAJ Cum credeti ca va actiona PSD, daca presedintele nu o revoca pe sefa DNA?

Presedintele Iohannis este cel care, tinand cont si de avizul CSM, trebuie sa decida in privinta revocarii sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, ceruta joi de ministrul Justitiei, Tudorel Toader. In prima faza, Presedintia s-a distantat de evaluarea ministrului si a reafirmat ca presedintele sustine justitia independenta. Dar, in cazul in care nu o revoca pe Kovesi, presedintele risca un conflict cu PSD, pe masa fiind inclusiv optiunea suspendarii presedintelui. Cum credeti ca va actiona PSD, daca presedintele nu o revoca pe sefa DNA?Participa la sondajul HotNews. ro.

Iohannis, despre cererea de revocare a sefei DNA: O sustin pe Kovesi. Ce am auzit aseara nu a fost de natura sa-mi schimbe opinia

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca nici el nu a vazut raportul prin care ministrul Justitiei cere revocarea sefei DNA. O sustin pe doamna Kovesi, sustin activitatea DNA. Ce am auzit aseara nu a fost de natura sa-mi schimbe opinia, a spus vineri Iohannis. Mai mult, seful statului l-a criticat pe ministrul Justitiei, subliniind ca demersul acestuia nu va duce la imbunatatirea situatiei Romaniei.

VIDEO Iohannis, despre cererea de revocare a sefei DNA: O sustin pe Kovesi. Ce am auzit aseara nu a fost de natura sa-mi schimbe opinia

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca nici el nu a vazut raportul prin care ministrul Justitiei cere revocarea sefei DNA. O sustin pe doamna Kovesi, sustin activitatea DNA. Ce am auzit aseara nu a fost de natura sa-mi schimbe opinia, a spus vineri Iohannis. Mai mult, seful statului l-a criticat pe ministrul Justitiei, subliniind ca demersul acestuia nu va duce la imbunatatirea situatiei Romaniei.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )