Libnet.ro
UNICEF

16:15

Adrian Ungur, cel mai bine clasat jucator roman in ATP

Online Sport Online Sport,
Adrian Ungur, cel mai bine clasat jucator roman in ATP

Romania nu mai are niciun jucator in topul 100 mondial ATP, iar cel mai bine clasat tenismen este Adrian Ungur pe pozitia 189. continuă pe Online Sport

Clasamentul ATP: Novak Djokovic, lider fara rival - Adrian Ungur (189), cel mai bine clasat sportiv din Romania

Novak Djokovic este, si in aceasta saptamana, liderul detasat al ierarhiei ATP, sarbul acumuland 16. 790 de puncte. Podiumul este completat de Andy Murray 8. 855) si Roger Federer 8. Adrian Ungur este cel mai bine clasat sportiv din Romania: locul 189.

UPDATE2 CNAS anunta ca a rezolvat problema la sistemul cardului national de sanatate care a functionat defectuos mai bine de 20 de ore: Cat a costat si cine sunt firmele care au implementat acest sistem

Sistemul cardului de sanatate functioneaza doar in modul offline de mai bine de 20 de ore, dupa ce duminica, in jurul orei 14:00, a aparut o defectiune la certificarea semnaturii digitale pentru serviciile medicale. Nu este prima data cand sistemul are probleme de functionare, dar niciodata perioada de remediere nu a durat atat. Sistemul de card - CEAS a costat peste 87,6 milioane lei fara TVA) si a fost implementat de asocierea HP Romania si Novensys Corporation, avand ca subcontractant pe SIVECO Romania, contractul fiind atribuit in luna aprilie 2012. UPDATE1 CNAS a anuntat luni ca echipa tehnica a CNAS a reusit sa rezolve problema constatata ieri 14. 2016) cu privire la indisponibilitatea semnarii prin card. Incepand cu ora 10. 2016) platforma informatica PIAS este functionala in parametrii proiectati. UPDATE2 Reactia SIVECO Romania: Dificultatile tehnice semnalate sunt cauzate de componente ale sistemului care nu intra in aria noastra de competenta. Am raspuns prompt de fiecare data conform competentelor si obligatiilor noastre. Am verificat toate aplicatiile furnizate de SIVECO si precizam ca acestea au fost in permanenta in parametri si nu au constituit cauza disfunctionalitatilor recente. Va asiguram ca echipa SIVECO colaboreaza indeaproape, ca de obicei, cu beneficiarul CNAS), intervenind operativ daca apar probleme in aria sa de responsabilitate.

Peste 11.000 de civili ucisi sau raniti in 2015, cel mai sangeros bilant din 2009

Mai mult de 11. 000 de civili au fost ucisi sau raniti in conflictul din Afganistan in 2015, in crestere cu 4% fata de anul precedent, conform raportului anual prezentat duminica de reprezentantul special al Natiunilor Unite, Nicholas Haysom, care a denuntat un bilant inacceptabil, cel mai grav din 2009, potrivit AFP.

Al doilea cel mai frumos castel din lume se afla in Romania

Cetatea Fagaras este al doilea cel mai frumos castel din lume, potrivit unui clasament realizat de Hopper, un site dedicat planificarii calatoriilor, si prezentat de publicatia Huffington Post. in clasamentul.

New Delhi a devenit cel mai poluat oras. Autoritatile au luat masuri drastice

Beijingul a pierdut locul de cel mai poluat oras din lume in favoarea orasului New Delhi. Capitala Indei a reusit sa urce pe acest ingrijorator loc din cauza noxelor emise de automobile.

ii recunosti? Doua dintre vedetele indragite de romani se cearta care e cel mai frumos travesti

Doua dintre vedetele indragite de romani se cearta care e cel mai frumos travesti.

Cel mai rapid tractoras de tuns iarba este un VIKING T6 de 408 Cai Putere care poate rula cu 215 km/h

Un nou record mondial pentru cel mai rapid tractoras de tuns iarba a fost stabilit recent pe un aeroport din Norvegia, unde un agregat marca VIKING evident, puternic modificat a atins 215 km/h. Tractorasul VIKINK T6 dezvolta 408 Cai Putere CP).

Pipinu, cel mai de ras dansator. Video demential

Cel mai caraghios dans Harlem Shake a devenit istorie. Si asta pentru ca Pipinu da lectii oricarui dansator de breakdance.

Cel mai eficient leac pentru nervi, greturi si dureri de cap. Trei beneficii incontestabile ale ceaiului de roinita

Cel mai eficient tratament naturist pentru eliberarea stresului, alaturi de sunetul de ploaie si de uleiul esential de lavanda, este ceaiul roinita, recomandat de specialisti.

Sectorul energetic, cel mai reglementat din tara noastra

Sectorul energetic este cel mai reglementat din tara noastra, dar se afla intr-o dinamica foarte accelerata, a declarat Silvia Vlasceanu, director executiv al Asociatiei Companiilor de Utilitati din Energie ACUE), in cadrul conferintei PRIA Competition: Consumatorii vor deveni si producatori si vor consuma din ce in ce mai putin din sistem, si cladirile la fel, dupa anul 2020 ele vor avea un consum de energie apropiat de zero.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )