Libnet.ro
UNICEF

20:15

Adrian Ursu, dupa demisia ministrului Sanatatii: Mie imi suna mai degraba a dezertare decat a demisie

Antena3 Antena3,
Adrian Ursu, dupa demisia ministrului Sanatatii: Mie imi suna mai degraba a dezertare decat a demisie

Jurnalistul Adrian Ursu a spus joi, la Antena 3, ca demisia sefului de la Sanatate, Victor Costache, poate parea in acest moment o dezertare, avand in vedere situatia in care ne aflam, pandemia de coronavirus, si nu e o demisie. continuă pe Antena3

Prima reactie din PSD dupa demisia ministrului Sanatatii. Marcel Ciolacu: Infectarea personalului medical a fost cea mai mare greseala

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a reactionat dupa ce ministrul Sanatatii, Victor Costache, si-a dat demisia in plina epidemie de coronavirus.

Tariceanu, dupa demisia lui Costache: Mi-a dat impresia unuia care isi face treaba intr-un mare sictir

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, joi, dupa demisia ministrului Sanatatii, Victor Costache, ca gestul acestuia nu l-a surprins si ca demisia era previzibila.

Adrian Ursu: Incredibil! Au masluit hartiile la Suceava!

Adrian Ursu a prezentat, joi, noi informatii revoltatoare legate de cazul Spitalului Judetean Suceava.

Adrian Ursu: Sunt aproape 200 de cazuri noi cu coronavirus. Ne aflam intr-o curba care decoleaza abrupt

Adrian Ursu a vorbit despre decizia lui Iohannis de a inaspri masurile cu privire la prevenirea COVID-19. Jurnalistul sustine ca ne aflam intr-o curba care decoleaza abrupt, referindu-se la numarul de cazuri noi cu coronavirus pe teritoriul tarii noastre.

Cum vor fi testati toti bucurestenii. Cati oameni urmeaza sa fie verificati, potrivit ministrului Sanatatii

Ministrul Sanatatii a declarat azi ca intreaga populatie din Bucuresti va fi testata pentru coronavirus. Care vor fi demersurile si cum vor fi verificati cetatenii? Cum vor fi testati toti bucurestenii de COVID-19? Victor Costache, ministrul Sanatatii, a declarat ca intreaga populatie din Bucuresti va fi testata pentru coronavirus. Numeroase echipe medicale vor merge din .

Ludovic Orban: Regret demisia ministrului Sanatatii si o inteleg. ii voi propune presedintelui numirea lui Nelu Tataru

Premierul Ludovic Orban a declarat ca regreta demisia ministrului Sanatatii, Victor Costache. Orban a precizat ca va propune numirea lui Nelu Tataru in functia de ministru al Sanatatii.

Reactia unui medic de la Matei Bals, dupa ce Ministerul Sanatatii a anuntat ca toti bucurestenii vor fi testati pentru COVID-19

Medicul infectionist Adrian Marinescu de la Institutul Matei Bals a explica ce presupune procesul de testare a populatiei din Bucuresti, dupa ce Ministerul Sanatatii a anuntat ca toti bucurestenii vor fi testati pentru coronavirus.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )