Libnet.ro
UNICEF

17:45

Ludovic Orban: Regret demisia ministrului Sanatatii si o inteleg. ii voi propune presedintelui numirea lui Nelu Tataru

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban: Regret demisia ministrului Sanatatii si o inteleg. ii voi propune presedintelui numirea lui Nelu Tataru

Premierul Ludovic Orban a declarat ca regreta demisia ministrului Sanatatii, Victor Costache. Orban a precizat ca va propune numirea lui Nelu Tataru in functia de ministru al Sanatatii. continuă pe Antena3

VIDEO Orban: Am acceptat demisia lui Costache. il propun pe Nelu Tataru la conducerea Ministerului Sanatatii

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a confirmat demisia lui Victor Costache si a precizat ca il propune ca ministru al Sanatatii pe secretarul de stat Nelu Tataru, aflat in prezent la Suceava, unde incearca sa rezolve bomba epidemiologica din spital. Nelu Tataru ar putea depune chiar azi juramantul.

Ludovic Orban: Vineri dimineata voi avea o discutie cu Nelu Tataru pentru a adopta un nou set de masuri in domeniul sanatatii

Ludovic Orban, premierul Romaniei, a spus, in cadrul sedintei de guvern de joi dupa-amiaza, ca ii multumeste lui Victor Costache pentru activitatea pe care a desfasurat-o in fruntea Ministerului Sanatatii pana acum si lui Nelu Tataru pentru responsabilitatea pe care si-a asumat-o, prin preluarea acestei functii.

Secretarul de stat Nelu Tataru, propus pentru functia de ministru al Sanatatii dupa demisia lui Victor Costache. Ludovic Orban: Guvernul ramane angajat in toate obiectivele stabilite (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a confirmat ca Victor Costache a demisionat din functia de ministru al Sanatatii. Secretarul de stat Nelu Tataru, care in prezent se afla la Suceava,este omul propus pentru.

Apel catre Ludovic Orban. Cum sta, de fapt, situatia la Ministerul Sanatatii: Cercetati cu atentie!

In contextul crizei provocate de raspandirea virusului mortal COVID-19, Oana Gheorghiu, cofondatoare a Asociatiei Daruieste Viata, face apel catre premierul Romaniei, privind curatenia in Ministerul Sanatatii, precum si consumarea cu intelepciune a resurselor. Apel catre Ludovic Orban Pe fondul crizei medicale ce a speriat o lume intreaga, se cere ordine si respectarea unor masuri si .

Victor Ponta cere demisia premierului Ludovic Orban

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, i-a solicitat, joi, premierului Ludovic Orban sa demisioneze din functie, sustinand ca solutia este un Guvern de uniune nationala condus de Raed Arafat.

Ludovic Orban critica ideea testarii dupa metoda door-to-door: Povestile ca mergem din usa in usa sa facem teste nu sunt serioase

Premierul Ludovic Orban a criticat, joi, metoda de testare in masa a populatiei pentru depistarea coronavirusului, dupa metoda door-to-door avansata cu o zi in urma de fostul ministru al sanatatii Victor Costache. Dorim sa testam toti cetatenii din Bucuresti cu echipe mobile de testare door-to-door, spusese Costache. Aproape in acelasi timp cu fostul ministru, si primarul Gabriela Firea a spus ca vrea testarea tuturor bucurestenilor.

Ludovic Orban isi contrazice ministrul demisionar de la Sanatate privind testarea din casa in casa

Prim-ministrul Ludovic Orban il contrazice pe fostul ministru al Sanatatii, care declara miercuri se.

Carantina totala in Romania. Ludovic Orban explica in ce fel se aplica

Dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat carantina totala incepand de maine, premierul Ludovic Orban a sustinut o conferinta de presa, in aceasta seara. Sunt primele declaratii pe care primul ministru le-a facut dupa iesirea din izolare, la Palatul Victoria. Ludovic Orban: Toate masurile au ca scop reducerea contaminarii cu acest virus Am finalizat .

Reactia lui Ludovic Orban, dupa ce a aflat ca scriitorul Paul Goma a murit

Premierul Ludovic Orban a transmis un mesaj de condoleante dupa moartea scriitorului Paul Goma. A fost ucis de inamicul nevazut si necrutator care ameninta umanitatea, a spus Orban.

Cum vor fi testati toti bucurestenii. Cati oameni urmeaza sa fie verificati, potrivit ministrului Sanatatii

Ministrul Sanatatii a declarat azi ca intreaga populatie din Bucuresti va fi testata pentru coronavirus. Care vor fi demersurile si cum vor fi verificati cetatenii? Cum vor fi testati toti bucurestenii de COVID-19? Victor Costache, ministrul Sanatatii, a declarat ca intreaga populatie din Bucuresti va fi testata pentru coronavirus. Numeroase echipe medicale vor merge din .

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )