Libnet.ro
UNICEF

22:16

Adrian Vasilescu: Afirmatiile Consiliului Fiscal despre noul Cod fiscal sunt foarte categorice si nu pot fi neglijate

B1 B1,
Adrian Vasilescu: Afirmatiile Consiliului Fiscal despre noul Cod fiscal sunt foarte categorice si nu pot fi neglijate

Consilierul guvernatorului BNR, Adrian Vasilescu, este de parere ca afirmatiile Consiliului Fiscal pe tema Codului fiscal nu ar trebui ignorate. Consiliul Fiscal spune ca noul Cod Fiscal antreneaza deviatii. continuă pe B1

Klaus Iohannis, despre noul Cod Fiscal: Nu stiu cum s-a strecurat aprecierea ca ar revolutiona finantele prin simpla reducere a unor impozite

Klaus Iohannis a facut apel la prudenta in ceea ce priveste noul Cod Fiscal, care a fost trimis spre promulgare presedintelui, avertizand ca o reducere de taxe poate fi utila doar daca nu pune in pericol sustenabilitatea finantelor publice.

Mugur Isarescu, avertisment despre noul Cod Fiscal: Ar fi o eroare sa ignoram lectiile crizei internationale si sa cedam tentatiei de a opta pentru masuri cu consecinte temporare

Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, a declarat miercuri ca misiunea viitoare a politicilor economice este de a pastra echilibrele macro restabilite cu greu dupa aparitia crizei si ca ar fi o eroare sa se ignore.

Adrian Vasilescu, consultant BNR: Opinia Consiliului Fiscal fata de Codul Fiscal ar trebui luata in seama de Parlament

Afirmatiile Consiliului Fiscal pe tema Codului Fiscal, conform carora acesta antreneaza deviatii permanente si de proportii de la obiectivele din tratatele europene, sunt categorice si trebuie luate in seama, a declarat Adrian Vasilescu, consultant pe probleme de strategie in cadrul Bancii Nationale a Romaniei BNR).

Adrian Vasilescu, despre respingerea Codului Fiscal: BNR nu isi propune sa fie arbitru intre autoritatile statului. Banca Nationala nu sta la baza deciziei luate de Iohannis

Adrian Vasilescu, consilierul guvernatorului BNR, a declarat, vineri, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a respins codul Fiscal, retrimtandu-l in Parlament, ca Banca Nationala nu isi propune sa fie arbitru.

Klaus Iohannis critica noul Cod Fiscal: Nu ne putem permite experimente economice. Nu stiu cum s-a strecurat aprecierea ca acest Cod fiscal ar revolutiona finantele Romaniei (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a criticat, miercuri, noul Cod fiscal, anuntand ca va lua o decizie cu privire la promulgarea acestuia zilele urmatoare. Totodata, seful statului a aprecizat ca Romania nu isi.

Presedintele Iohannis A RESPINS noul Cod Fiscal. L-a trimis inapoi la Parlament. Reactia lui Ponta si a ministrului de Finante

Presedintele Iohannis a respins noul Cod Fiscal. L-a trimis inapoi la Parlament pentru reexaminare, se arata intr-un comunicat la Administratiei Prezidentiale.

Ce sanse sunt ca noul Cod Fiscal sa fie retrimis la Parlament

Semnalele din ultima vreme arata ca presedintele Klaus Iohannis se pregateste sa retrimita in Parlament noul Cod Fiscal, iar Mugur Isarescu, guvernatorul BNR, ca si Comisia Europeana, avertizeaza asupra pericolelor pe care le genereaza marile scaderi de taxe prevazute in acest act normativ.

Tariceanu si Constantin (ALDE) ii cer lui Iohannis sa promulge legea privind noul Cod fiscal: Nu trebuie sa fie obiectul bataliei politice. Ar fi un semnal extrem de negativ pentru mediul de afaceri

Copresedintii ALDE PLR-PC), Calin Popescu Tariceanu si Daniel Constantin, ii socilita presedintelui Klaus Iohannis sa promulge legea privind noul Cod fiscal. Liderii Aliantei Liberalilor si Democratilor.

Ionut Dumitru, presedintele Consiliului Fiscal: Aratati-mi o tara in lumea asta care a facut o reducere asa mare de TVA fara sa aiba probleme

Relaxarea fiscala este buna, nimeni nu poate nega asta, insa trebuie sa vedem daca putem face acest lucru in conditiile bugetare pe care le avem, a declarat, vineri, Ionut Dumitru, presedintele Consiliului Fiscal. El a completat ca, per total, reducerea TVA este foarte agresiva si ca se ridica la 8 puncte procentuale daca adaugam si reducerea TVA la alimente de la 24% la 9%, introdusa in luna iunie a acestui an.

Noul Cod Fiscal, unda verde de la Comisia Europeana. Teodorovici: Am dorit sa avem un Cod Fiscal care sa fie special pentru Romania (VIDEO)

Ministerul de Finante s-a inteles, marti, cu Comisia Europeana si cu Fondul Monetar International, privind Codul Fiscal, informeaza B1 TV. Astfel, Comisia Europeana si FMI si-au dat acordul asupra noului Cod.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 22:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )