Libnet.ro
UNICEF

11:16

Adrian Vasilescu, despre respingerea Codului Fiscal: BNR nu isi propune sa fie arbitru intre autoritatile statului. Banca Nationala nu sta la baza deciziei luate de Iohannis

B1 B1,
Adrian Vasilescu, despre respingerea Codului Fiscal: BNR nu isi propune sa fie arbitru intre autoritatile statului. Banca Nationala nu sta la baza deciziei luate de Iohannis

Adrian Vasilescu, consilierul guvernatorului BNR, a declarat, vineri, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a respins codul Fiscal, retrimtandu-l in Parlament, ca Banca Nationala nu isi propune sa fie arbitru. continuă pe B1

Victor Ponta, despre respingerea Codului Fiscal: Poate ca nu se doreste ca Romania sa fie puternica economic, se doreste sa fim o colonie care cumpara bunuri de la altii

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, despre respingerea Codului Fiscal de catre presedintele Klaus Iohannis, ca poate se doreste sa fim o colonie, nu o tara puternica economic. Ponta a mai spus ca unul.

Catalin Predoiu (PNL), despre respingerea Codului Fiscal: Relaxarea fiscala, facuta prin stoparea investitiilor

Catalin Predoiu a declarat vineri, intr-o conferinta de presa, facand referire la respingerea noului Cod Fiscal de catre presedintele Klaus Iohannis, ca aceasta s-a datorat unei guvernari proaste, avand in.

Victor Ponta, despre respingerea Codului Fiscal: Poate se doreste sa fim o colonie, nu o tara puternica economic

Premierul Victor Ponta a afirmat, vineri seara, intr-o interventie telefonica la Romania TV, ca unul dintre motivele pentru care presedintele Klaus Iohannis a respins Codul Fiscal poate fi acela ca seful statului a preferat sa puna in aplicare interese externe care nu doresc o Romanie cu o economie puternica, relateaza Agerpres.

Kelemen Hunor, despre respingerea Codului Fiscal: N-as dramatiza. O rediscutare in Parlament va aduce imbunatatiri

Kelemen Hunor, presedintele UDMR, a declarat vineri, ca intelege pozitia precauta a presedintelui Iohannis, care a retrimis in Parlament Codul Fiscal, si considera ca acest fapt nu trebuie dramatizat, mai ales ca o rediscutare poate aduce imbunatatiri .

Ponta, despre respingerea Codului Fiscal: Sper totusi ca presedintele sa se gandeasca la Romania

Victor Ponta, premierului inculpat al Romaniei, a declarat, miercuri, ca Romania are nevoie de noul Codul Fiscal pentru a reduce decalajele fata de celelalte state dezvoltate.

PMP: Respingerea Codului Fiscal, un act necesar. Guvernul Ponta impinge Romania intr-o aventura de tip grecesc

Partidul Miscarea Populara PMP) a declarat, vineri, ca era previzibila retrimiterea catre Parlamentul Romaniei a Codului Fiscal adoptat cu mare fast in luna iunie de catre USL. PMP spune ca Presedintele.

Ce spune ministrul de Finante despre amanarea Codului fiscal

Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor Publice, a declarat, vineri, intr-o interventie telefonica, ca orice amanare de adoptare a Codului Fiscal are consecinte grave.

Teodorovici critica respingerea Codului Fiscal si pe Facebook. Ipocrita opozitie. Care sunt masurile nesustenabile in Codul Fiscal?

Eugen Teodorovici a scris, vineri, pe pagina sa de Facebook la scurt timp dupa ce presedintele Iohannis a retrimis la Parlament Codul Fiscal si a catalogat-o drept ipocrita opozitie si cea mai vizibila incoerenta in politica opozitie.

Reactie EXTREM DE DURA a premierului Ponta dupa RESPINGEREA Codului Fiscal

Victor Ponta, premierul inculpat penal al Romaniei, a avut o reactie extrem de dura la decizia presedintelui Iohannis de respingere a proiectului noului Cod Fiscal. Ponta a scris pe contul sau de Facebook ca este o decizie pur politica de blocare a activitatii economice a Guvernului si a tarii cu orice cost si l-a comparat pe presedintele Iohannis cu fostul sef de stat, Traian Basescu. De asemenea, Ponta spune ca este o decizie luata in afara Romaniei si impotriva intereselor Romaniei pe care Dl Iohannis trebuie sa o aplice cu orice risc.

Moment crucial pentru cariera lui Iohannis: respingerea Codului Fiscal. Test de maturitate si pentru electorat

Decizia presedintelui Klaus Iohannis de a respinge Codul Fiscal - in absenta unei comunicari exemplare - risca sa devina piatra de moara a PNL in campania din 2016 si un moment de cotitura in cariera sa politica. Victor Ponta si PSD au intampinat gestul cu istericale gen Tsipras. Incurajat de modelul grecesc, premierul a intins un deget acuzator catre dusmanul din exterior: Este o decizie luata in afara Romaniei si impotriva intereselor Romaniei pe care dl. Iohannis trebuie sa o aplice cu orice risc ceea ce nici macar Traian Basescu nu ar fi facut vreodata).

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )