Libnet.ro
UNICEF

19:45

Reactie EXTREM DE DURA a premierului Ponta dupa RESPINGEREA Codului Fiscal

România Liberă România Liberă,
Reactie EXTREM DE DURA a premierului Ponta dupa RESPINGEREA Codului Fiscal

Victor Ponta, premierul inculpat penal al Romaniei, a avut o reactie extrem de dura la decizia presedintelui Iohannis de respingere a proiectului noului Cod Fiscal. Ponta a scris pe contul sau de Facebook ca este o decizie pur politica de blocare a activitatii economice a Guvernului si a tarii cu orice cost si l-a comparat pe presedintele Iohannis cu fostul sef de stat, Traian Basescu. De asemenea, Ponta spune ca este o decizie luata in afara Romaniei si impotriva intereselor Romaniei pe care Dl Iohannis trebuie sa o aplice cu orice risc. continuă pe România Liberă

Victor Ponta, despre respingerea Codului Fiscal: Poate ca nu se doreste ca Romania sa fie puternica economic, se doreste sa fim o colonie care cumpara bunuri de la altii

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, despre respingerea Codului Fiscal de catre presedintele Klaus Iohannis, ca poate se doreste sa fim o colonie, nu o tara puternica economic. Ponta a mai spus ca unul.

Ponta, despre respingerea Codului Fiscal: Sper totusi ca presedintele sa se gandeasca la Romania

Victor Ponta, premierului inculpat al Romaniei, a declarat, miercuri, ca Romania are nevoie de noul Codul Fiscal pentru a reduce decalajele fata de celelalte state dezvoltate.

Victor Ponta, despre respingerea Codului Fiscal: Poate se doreste sa fim o colonie, nu o tara puternica economic

Premierul Victor Ponta a afirmat, vineri seara, intr-o interventie telefonica la Romania TV, ca unul dintre motivele pentru care presedintele Klaus Iohannis a respins Codul Fiscal poate fi acela ca seful statului a preferat sa puna in aplicare interese externe care nu doresc o Romanie cu o economie puternica, relateaza Agerpres.

Ponta il acuza pe Iohannis ca respingerea Codului Fiscal este LUATA iN AFARA TARII

In mesajul postatat pe contul sau de Facebook, la scurt timp dupa ce Administratia Prezidentiala a anuntat ca presedintele Iohannis a trimis la reexaminare Codul Fiscal, premierul Ponta scrie ca posibile explicatii fie o decizie pur politica de blocare a activitatii economice a Guvernului cu orice cost, fie o decizie luata in afara Romaniei si impotriva intereselor Romaniei.

PMP: Respingerea Codului Fiscal, un act necesar. Guvernul Ponta impinge Romania intr-o aventura de tip grecesc

Partidul Miscarea Populara PMP) a declarat, vineri, ca era previzibila retrimiterea catre Parlamentul Romaniei a Codului Fiscal adoptat cu mare fast in luna iunie de catre USL. PMP spune ca Presedintele.

Moment crucial pentru cariera lui Iohannis: respingerea Codului Fiscal. Test de maturitate si pentru electorat

Decizia presedintelui Klaus Iohannis de a respinge Codul Fiscal - in absenta unei comunicari exemplare - risca sa devina piatra de moara a PNL in campania din 2016 si un moment de cotitura in cariera sa politica. Victor Ponta si PSD au intampinat gestul cu istericale gen Tsipras. Incurajat de modelul grecesc, premierul a intins un deget acuzator catre dusmanul din exterior: Este o decizie luata in afara Romaniei si impotriva intereselor Romaniei pe care dl. Iohannis trebuie sa o aplice cu orice risc ceea ce nici macar Traian Basescu nu ar fi facut vreodata).

Adrian Vasilescu, despre respingerea Codului Fiscal: BNR nu isi propune sa fie arbitru intre autoritatile statului. Banca Nationala nu sta la baza deciziei luate de Iohannis

Adrian Vasilescu, consilierul guvernatorului BNR, a declarat, vineri, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a respins codul Fiscal, retrimtandu-l in Parlament, ca Banca Nationala nu isi propune sa fie arbitru.

Teodorovici critica respingerea Codului Fiscal si pe Facebook. Ipocrita opozitie. Care sunt masurile nesustenabile in Codul Fiscal?

Eugen Teodorovici a scris, vineri, pe pagina sa de Facebook la scurt timp dupa ce presedintele Iohannis a retrimis la Parlament Codul Fiscal si a catalogat-o drept ipocrita opozitie si cea mai vizibila incoerenta in politica opozitie.

Catalin Predoiu (PNL), despre respingerea Codului Fiscal: Relaxarea fiscala, facuta prin stoparea investitiilor

Catalin Predoiu a declarat vineri, intr-o conferinta de presa, facand referire la respingerea noului Cod Fiscal de catre presedintele Klaus Iohannis, ca aceasta s-a datorat unei guvernari proaste, avand in.

Ponta, atac la Iohannis dupa respingerea propunerii de la Transporturi: Iohannis e competent sau ce?

Victor Ponta: M-am obisnuit cu chestia asta de la Traian Basescu. Iohannis e profesor de istorie, e competent sau ce? Ma indoiesc ca Iohannis este specialist in Transporturi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )