Libnet.ro
UNICEF

00:07

Adrian Volintiru este noul CEO Romgaz. In ultimii 20 de ani a lucrat pentru 10 companii si institutii

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Adrian Volintiru este noul CEO Romgaz. In ultimii 20 de ani a lucrat pentru 10 companii si institutii

Adrian Constantin Volintiru a fost numit director general al Romgaz SNG) cu un mandat de patru luni de zile, acesta inlocuindu-l pe Corin Cindrea, al carui mandat a expirat la data de 14 iunie. Volintiru era membru in Consiliul de Administratie al. continuă pe Wall-Street Ro

Adrian Volintiru, noul director general al Romgaz

Producatorul de gaze Romgaz a anuntat, astazi, ca Adrian Constantin Volintiru este noul director general al companiei, cu un mandat de patru luni.

Un nou director la Romgaz: Adrian Volintiru, fost sef n mai multe companii private sau de stat

Consiliul de Administratie al Romgaz a decis joi numirea lui Adrian Volintiru in functia de director general interimar al companiei, pe o perioada de 4 luni, in locul lui Corin Cindrea, care, la randul sau, a fost interimar. De circa jumatate de an, Romgaz, la fel ca majoritatea companiilor de stat, este condusa de manageri interimari, in conditiile in care sunt blocate procedurile de selectie in baza OUG 109/2011 privind guvernanta corporativa. Noul director general al Romgaz a detinut functii de conducere la mai multe companii, atat de stat, cat si private.

Un fost presedinte AVAS numit noul sef al Romgaz

Producatorul de gaze Romgaz, una din cele mai profitabile companii de stat, a anuntat vineri ca Adrian Constantin Volintiru este noul director general al companiei, cu un mandat de patru luni.

Edward Iordanescu este noul antrenor al lui CFR Cluj

Edward Iordanescu este noul antrenor al campioanei nationale de fotbal, CFR Cluj, acesta fiind prezentat miercuri de presedintele clubului, Iuliu Muresan, care a anuntat semnarea unui contract pe trei.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )