Libnet.ro
UNICEF

15:15

Adrian Volintiru, noul director general al Romgaz

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Adrian Volintiru, noul director general al Romgaz

Producatorul de gaze Romgaz a anuntat, astazi, ca Adrian Constantin Volintiru este noul director general al companiei, cu un mandat de patru luni. continuă pe Ziarul Bursa

Cine este noul director numit la Romgaz Medias. Fostul sef a fost demis pentru management defectuos

Consiliul de Administratie al Romgaz Medias, cel mai mare producator si furnizor de gaze naturale din Romania, l-a demis pe directorul general pentru management defectuos. Locul acestuia a fost luat de Adrian Volintiru.

Un nou director la Romgaz: Adrian Volintiru, fost sef n mai multe companii private sau de stat

Consiliul de Administratie al Romgaz a decis joi numirea lui Adrian Volintiru in functia de director general interimar al companiei, pe o perioada de 4 luni, in locul lui Corin Cindrea, care, la randul sau, a fost interimar. De circa jumatate de an, Romgaz, la fel ca majoritatea companiilor de stat, este condusa de manageri interimari, in conditiile in care sunt blocate procedurile de selectie in baza OUG 109/2011 privind guvernanta corporativa. Noul director general al Romgaz a detinut functii de conducere la mai multe companii, atat de stat, cat si private.

Un fost presedinte AVAS numit noul sef al Romgaz

Producatorul de gaze Romgaz, una din cele mai profitabile companii de stat, a anuntat vineri ca Adrian Constantin Volintiru este noul director general al companiei, cu un mandat de patru luni.

Adrian Volintiru este noul CEO Romgaz. In ultimii 20 de ani a lucrat pentru 10 companii si institutii

Adrian Constantin Volintiru a fost numit director general al Romgaz SNG) cu un mandat de patru luni de zile, acesta inlocuindu-l pe Corin Cindrea, al carui mandat a expirat la data de 14 iunie. Volintiru era membru in Consiliul de Administratie al.

Numire n cadrul Grupului Digi: Luiza Domnisoru este noul director de comunicare si responsabilitate sociala

Luiza Domnisoru 40 ani) a preluat din aceasta luna functia de director al Departamentului de Comunicare si CSR responsabilitate sociala de corporatie) al grupului Digi Communications, compania mama a RCSRDS, a anuntat joi operatorul local de comunicatii fixe prin cablu. Licentiata in jurnalism din 2001, Luiza Domnisoru a lucrat in presa la Curentul, Mediafax si TVR. Din 2008 pana in 2017, a fost sef serviciu relatii publice in cadrul Grupului Renault in Romania si, inainte de a veni la Digi, a fost director al agentiei Rogalski Damaschin PR, gestionand conturi si proiecte din domeniul energiei si infrastructurii, FMCG, transporturi si asigurari.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2291 seconds )