Libnet.ro
UNICEF

11:45

Adrian Volintiru a fost revocat din functia de director general al Romgaz

B1 B1,
Adrian Volintiru a fost revocat din functia de director general al Romgaz

Adrian Volintiru a fost revocat de la conducerea Romgaz dupa mai bine de doi ani de cand a fost numit in functia de director general al producatorului de gaze. Postul de director general al Romgaz va fi ocupat. continuă pe B1

Adrian Volintiru, revocat din functia de director general al Romgaz

Volintiru: Nu am fost informat ca voi fi revocat. Astept in zilele urmatoare motivarea revocarii Consiliul de Administratie al Romgaz SNG) l-a revocat astazi pe Adrian Volintiru din functia de director general al companiei, potrivit unui raport remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Adrian Volintiru, seful Romgaz, a fost demis

Constantin Adrian Volintiru a fost demis, miercuri, din functia de director general al Romgaz, inainte de terminarea mandatului. Atributiile sale vor fi preluate, temporar, de directorul general adjunct, Daniel Corneliu Pena.

Daniel Dragos Tanasoiu - eliberat din functia de sef al Corpului de control al prim-ministrului

Daniel Dragos Tanasoiu a fost eliberat din functia de secretar de stat, sef al Corpului de control al prim-ministrului, printr-o decizie a premierului Florin Citu publicata, marti, in Monitorul Oficial, scrie Agerpres. Prin alte decizii, seful Executivului a aprobat eliberarea din functie a mai multor consilieri de stat in cadrul Cancelariei prim-ministrului: Tanase Stamule, Radu Nicolescu, Ionel Roiban, Sebastian Bodu, Dan Stefan Meran, Vlad-Adrian Tone.

Ambasadorul SUA Adrian Zuckerman pleaca subit din Romania. Ce s-a intamplat, de fapt

Luni, 11 ianuarie, Ministrul Afacerilor Externe Bogdan Aurescu l-a primit la sediul MAE, pe ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, Adrian Zuckerman, intr-o vizita de ramas-bun. Ambasadorul SUA Adrian Zuckerman pleaca subit din Romania Mandatul ambasadorului se incheie brusc dupa evenimentele din SUA cu privire la insurectia fanilor lui Donald Trump asupra Capitoliului. incheierea brusca de .

IN ULTIMELE 24 DE ORE Circa 200 miliarde de dolari au fost sterse din piata criptomonedelor, odata cu scaderea Bitcoin

Bitcoin si alte monede digitale si-au continuat astazi deprecierea inceputa in week-end, stergand circa 200 miliarde de dolari din intreaga piata a criptomonedelor, ce a coborat la 829,6 miliarde de dolari, dupa ce recent a depasit pragul de un miliard de dolari, reiese dintr-un articol publicat de CNBC.

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )