Libnet.ro
UNICEF

11:45

Adrian Volintiru, seful Romgaz, a fost demis

Antena3 Antena3,
Adrian Volintiru, seful Romgaz, a fost demis

Constantin Adrian Volintiru a fost demis, miercuri, din functia de director general al Romgaz, inainte de terminarea mandatului. Atributiile sale vor fi preluate, temporar, de directorul general adjunct, Daniel Corneliu Pena. continuă pe Antena3

Directorul general al Romgaz a fost demis La sfarsitul anului trecut, compania a trecut printr-un mare esec

Consiliul de Administratie al Romgaz l-a revocat miercuri pe Constantin Adrian Volintiru din functia de director general, incetand astfel si contractul de mandat incheiat intre companie si acesta. Pana la numirea unui nou director general, conducerea Romgaz este preluata temporar de catre Daniel Corneliu Pena, care acum este director general adjunct.

Adrian Volintiru a fost revocat din functia de director general al Romgaz

Adrian Volintiru a fost revocat de la conducerea Romgaz dupa mai bine de doi ani de cand a fost numit in functia de director general al producatorului de gaze. Postul de director general al Romgaz va fi ocupat.

Adrian Volintiru, revocat din functia de director general al Romgaz

Volintiru: Nu am fost informat ca voi fi revocat. Astept in zilele urmatoare motivarea revocarii Consiliul de Administratie al Romgaz SNG) l-a revocat astazi pe Adrian Volintiru din functia de director general al companiei, potrivit unui raport remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

DOCUMENT Cine este primul manager de spital schimbat de Vlad Voiculescu: Cum a fost demis si de Nelu Tataru si repus in functie dupa cateva ore, in aceeasi zi

Petru Susca, aflat la conducerea Spitalului Judetean din Cluj de peste 7 ani, este primul manager de spital demis de Vlad Voiculescu in al doilea sau mandat de ministru al Sanatatii. in decembrie 2019, Susca era propus pentru demitere de Consiliul de Administratie al spitalului, arata un document obtinut de HotNews. ro. in vara anului trecut, fostul ministru al Sanatatii, Nelu Tataru, l-a demis si el pe Petru Susca, dar numai pentru cateva ore. in aceeasi zi, Susca era repus in functie printr-un Ordin semnat de aceasta data nu de ministrul Tataru, ci de secretarul de stat Horatiu Moldovan.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )