Libnet.ro
UNICEF

13:00

ADRIAN WIENER, USR ARAD: Riscul cel mai mare nu este vaccinul, ci nevaccinarea

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ADRIAN WIENER, USR ARAD: Riscul cel mai mare nu este vaccinul, ci nevaccinarea

Deputatul Adrian Wiener USR Arad) a anuntat, astazi, ca s-a imunizat impotriva COVID-19 si a explicat, intr-o postare pe Facebook, ca serul este unul eficient si sigur, produs fara sa se sara etapele de testare, iar riscul cel mai mare nu este vaccinul, ci nevaccinarea. continuă pe Ziarul Bursa

Adrian Vancica, actor din Las Fierbinti: E o prostie sa-ti doresti sa fii cel mai bun intr-un domeniu

Adrian Vancica a stiut dintotdeauna ca vrea sa devina actor, insa nu si-a propus niciodata sa fie cel mai bun. I se pare, pur si simplu, un consum de energie mult prea mare pentru un titlu atat de efemer, dupa cum a explicat intr-un interviu pentru Weekend Adevarul.

Petre Roman a intervenit in divortul fetei sale. Cum a reactionat Oana Roman, in cel mai scurt timp

Dupa ce au fost casatoriti sase ani de zile, Oana Roman si Marius Elisei divorteaza. Fostul premier, Petre Roman nu s-a impacat prea usor cu ideea ca fiica lui va ramane singura cu un copil si a intervenit sa ii impace pe cei doi. Petre Roman a intervenit in divortul fetei sale Oana Roman a .

Zodiile care risca cel mai mult. Nu le e teama sa ia decizii radicale, nici in situatii dificile

Frica de nou este prezenta in viata fiecaruia dintre noi, insa depinde cum ne raportam la acest sentiment. Daca il vedem doar ca pe un camarad prezent la inceput de drum ori daca lasam aceasta stare sa ne domine. Pe de alta parte, exista si oameni care nu ar putea refuza niciodata aventurile si experientele .

FOTO Administratia Firea a dat, inainte de alegeri, autorizatie de demolare pentru doua case vechi de peste o suta de ani, din inima Capitalei Nicusor Dan reuseste sa salveze cel mai valoros imobil

In ultimele zile de mandat, administratia Firea a dat autorizatie de demolare pentru o superba casa de pe strada Dionisie Lupu, numarul 39, care ar fi edificata dupa planurile arhitectului Albert Galleron, arhitectul Ateneului, dar si pentru casa de alaturi, de la nr. 41, al carei calcan este la strada Pictor Arthur Verona si era pictat in fiecare an la festivalul Street Delivery. Lucrarile de demolare la numarul 41 au inceput la interior, luni. Proprietarii doresc sa construiasca in loc un bloc cu 4 etaje, potrivit unui certificat de urbanism eliberat de Primaria Capitalei in martie 2020. Nicusor Dan, primarul general al Capitalei, a declarat pentru HotNews. ro ca a mers marti la santier si a agreat cu proprietarii sa nu demoleze cel mai valoros imobil.

Cel mai inalt magistrat hongkonghez pledeaza pentru mentinerea unui sistem judiciar independent

Cel mai inalt magistrat din Hong Kong a facut astazi o pledoarie pentru mentinerea unui sistem judiciar independent in fosta concesiune britanica, intr-o perioada in care media oficiala chineza militeaza pentru o reforma profunda a justitiei locale.

Larisa Iordache a fost desemnata cel mai bun sportiv roman al anului 2020

Gimnasta Larisa Iordache a fost desemnata cel mai bun sportiv roman al anului 2020.

Serialul Bridgerton a detronat The Queens Gambit. E cel mai urmarit pe Netflix!

Bridgerton a devenit cel mai urmarit serial pe Netflix in ultimele zile, reusind sa detroneze The Queens Gambit. Peste 63 de milioane de oameni il urmaresc in prezent.

Cum arata cel mai frumos copil din lume acum, la 19 ani

Thylane Blondeau s-a lansat in lumea modei pe cand avea doar 4 ani si a primit rapid titulatura de cel mai frumos copil din lume. Iata cum arata in prezent, la 19 ani! .

Cel mai bogat om din lume a donat 10 miliarde de dolari. La ce vor fi folositi banii

Cel mai bogat om din lume, Jeff Bezos, a donat cea mai mare suma de bani in scopuri caritabile in 2020, potrivit The Chronicle of Philanthropy, un top anual al celor mai importante 50 de donatii din Statele Unite.

Care este rata de infectare in localitatile din jurul Capitalei. Cel mai mare indice, 7,19, la Tunari

In Ilfov, unul dintre cele doua judete aflate in zona rosie, alaturi de Bucuresti, doar 14 din cele 40 de localitati au o rata de infectare mai mica de 3 la mia de locuitori. Cel mai mare indice - 7,19 - este la Tunari.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2337 seconds )