Libnet.ro
UNICEF

17:45

Cum arata cel mai frumos copil din lume acum, la 19 ani

ADPM ADPM,
Cum arata cel mai frumos copil din lume acum, la 19 ani

Thylane Blondeau s-a lansat in lumea modei pe cand avea doar 4 ani si a primit rapid titulatura de cel mai frumos copil din lume. Iata cum arata in prezent, la 19 ani! . continuă pe ADPM

Cel mai greu copil din lume a murit la 21 de ani

Dzhambulat Khatokhov a intrat, in 2003, la patru ani, in Guinness World Records, cand a fost recunoscut drept cel mai greu copil din lume. Baiatul s-a stins pe 29 decembrie 2020.

Cea mai frumoasa femeie din lume are 19 ani. Chipul ei a fost ales dintre 100 de femei

Cum arata cea mai frumoasa femeie din lume? Aceasta este o tanara de doar 19 ani, iar trasaturile ei au fost alese de un public numeros. A primit locul 1 din 100 de femei. Care sunt standardele frumusetii anului 2021? Cea mai frumoasa femeie din lume Imaginea se pastreaza pe podium in vremurile noastre. Desi .

Cel mai bogat om din lume a donat 10 miliarde de dolari. La ce vor fi folositi banii

Cel mai bogat om din lume, Jeff Bezos, a donat cea mai mare suma de bani in scopuri caritabile in 2020, potrivit The Chronicle of Philanthropy, un top anual al celor mai importante 50 de donatii din Statele Unite.

Topul celor mai puternice femei din lume. Pe ce loc se situeaza Angela Merkel, CamAlla Harris si Ursula von der Leyen (VIDEO)

Cunoscuta publicatie Forbes a realizat topul celor mai puternice femei ale anului 2020. Clasamentul este alcatuit din patru generatii de femei care provin din 30 de tari. Printre acestea se numara 10 sefi de.

Un tanar accidentat grav la coloana a putut sa mearga a doua zi dupa operatie. Interventie efectuata cu cel mai performant robot din lume VIDEO

Robotul MAZOR X este cel mai performant sistem robotizat existent in lume la ora actuala pentru chirurgia spinala, iar Spitalul de Neurochirurgie din Iasi este singura unitate din tara si a doua din Europa care detine o astfel de tehnologie.

Cel mai inalt magistrat hongkonghez pledeaza pentru mentinerea unui sistem judiciar independent

Cel mai inalt magistrat din Hong Kong a facut astazi o pledoarie pentru mentinerea unui sistem judiciar independent in fosta concesiune britanica, intr-o perioada in care media oficiala chineza militeaza pentru o reforma profunda a justitiei locale.

Petre Roman a intervenit in divortul fetei sale. Cum a reactionat Oana Roman, in cel mai scurt timp

Dupa ce au fost casatoriti sase ani de zile, Oana Roman si Marius Elisei divorteaza. Fostul premier, Petre Roman nu s-a impacat prea usor cu ideea ca fiica lui va ramane singura cu un copil si a intervenit sa ii impace pe cei doi. Petre Roman a intervenit in divortul fetei sale Oana Roman a .

Se naste al patrulea cel mai mare producator auto din lume

Actionarii Fiat Chrysler si cei ai Peugeot-Citroen au semnat luni un acord, dupa doi ani de discutii dramatice, astfel incat sa creeze Stellantis, care va deveni al patrulea cel mai mare producator de automobile din lume.

Topul celor mai puternice 100 de femei din lume in 2020 realizat de Forbes

Cunoscuta publicatie Forbes a realizat topul celor mai puternice 100 de femei din lume, editia 2020. Topul este alcatuit din patru generatii de femei, care provin din 30 de tari. Printre acestea se numara 10 sefi de stat, 38 de directori generali si 5 artisti.

Zodiile care risca cel mai mult. Nu le e teama sa ia decizii radicale, nici in situatii dificile

Frica de nou este prezenta in viata fiecaruia dintre noi, insa depinde cum ne raportam la acest sentiment. Daca il vedem doar ca pe un camarad prezent la inceput de drum ori daca lasam aceasta stare sa ne domine. Pe de alta parte, exista si oameni care nu ar putea refuza niciodata aventurile si experientele .

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )