Libnet.ro
UNICEF

01:05

Adrian Zuckerman a primit rezultat negativ la testul de coronavirus

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Adrian Zuckerman a primit rezultat negativ la testul de coronavirus

Ambasadorul SUA, Adrian Zuckerman, anunta ca rezultatul testului de coronavirus este negativ, dupa ce miercuri a avut o intalnire cu ministrul transporturilor, Lucian Bode, testat pozitiv. Doi ministri ai cabinetului Orban sunt in acest moment infectati. Si ministrul economiei, Virgil Popescu, este infectat cu noul coronavirus, potrivit g4media. continuă pe Ziarul Bursa

Testul pentru COVID al ambasadorului SUA la Bucuresti, Adrian Zuckerman, este negativ

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Bucuresti, Adrian Zuckerman, care a intrat in contact cu Ministrul Transporturilor cu putin timp inainte ca Lucian Bode sa fie diagnosticat cu COVID-19, nu a fost infectat, rezultatul testului realizat de ES Zuckerman fiind negativ.

Ambasadorul SUA Adrian Zuckerman - in autoizolare, dupa intalnirea cu ministrul Transporturilor, confirmat cu Covid

Ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, Adrian Zuckerman, se afla in autoizolare si va face un test Covid-19, dupa ce s-a intalnit cu ministrul Transporturilor, Lucian Bode, care a fost confirmat ca infectat cu SARS-CoV-2, informeaza Ambasada SUA.

Lucian Bode s-a intalnit cu ambasadorul SUA in Romania, Adrian Zuckerman, cu cateva ore inainte sa afle ca are Covid

Adrian Zuckerman, ambasadorul SUA in Romania se aflape lista suspectilor deCOVID, dupa ce a intrat in contact Lucian Bode, unul dintre cei doi ministrii ai Guvernului Orban, cares-au molipsit la.

Decizia radicala luata de ambasadorul SUA la Bucuresti, dupa ce s-a intalnit cu ministrul Lucian Bode, confirmat cu COVID-19

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Adrian Zuckerman, nu va mai participa personal la intrevederi pana cand va fi testat pentru COVID-19. Diplomatul s-a intalnit miercuri cu ministrul transporturilor, Lucian Bode, care a aflat ulterior ca este infectat cu SARS-CoV-2.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )