Libnet.ro
UNICEF

20:30

Testul pentru COVID al ambasadorului SUA la Bucuresti, Adrian Zuckerman, este negativ

Adevărul Adevărul,
Testul pentru COVID al ambasadorului SUA la Bucuresti, Adrian Zuckerman, este negativ

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Bucuresti, Adrian Zuckerman, care a intrat in contact cu Ministrul Transporturilor cu putin timp inainte ca Lucian Bode sa fie diagnosticat cu COVID-19, nu a fost infectat, rezultatul testului realizat de ES Zuckerman fiind negativ. continuă pe Adevărul

Testul COVID-19 al ambasadorului SUA e negativ

Testul facut de ambasadorul Statelor Unite ale Americii SUA) la Bucuresti, Adrian Zuckerman, pentru.

Ambasadorul SUA Adrian Zuckerman - in autoizolare, dupa intalnirea cu ministrul Transporturilor, confirmat cu Covid

Ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, Adrian Zuckerman, se afla in autoizolare si va face un test Covid-19, dupa ce s-a intalnit cu ministrul Transporturilor, Lucian Bode, care a fost confirmat ca infectat cu SARS-CoV-2, informeaza Ambasada SUA.

Lucian Bode s-a intalnit cu ambasadorul SUA in Romania, Adrian Zuckerman, cu cateva ore inainte sa afle ca are Covid

Adrian Zuckerman, ambasadorul SUA in Romania se aflape lista suspectilor deCOVID, dupa ce a intrat in contact Lucian Bode, unul dintre cei doi ministrii ai Guvernului Orban, cares-au molipsit la.

Adrian Zuckerman a primit rezultat negativ la testul de coronavirus

Ambasadorul SUA, Adrian Zuckerman, anunta ca rezultatul testului de coronavirus este negativ, dupa ce miercuri a avut o intalnire cu ministrul transporturilor, Lucian Bode, testat pozitiv. Doi ministri ai cabinetului Orban sunt in acest moment infectati. Si ministrul economiei, Virgil Popescu, este infectat cu noul coronavirus, potrivit g4media.

Decizia radicala luata de ambasadorul SUA la Bucuresti, dupa ce s-a intalnit cu ministrul Lucian Bode, confirmat cu COVID-19

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Adrian Zuckerman, nu va mai participa personal la intrevederi pana cand va fi testat pentru COVID-19. Diplomatul s-a intalnit miercuri cu ministrul transporturilor, Lucian Bode, care a aflat ulterior ca este infectat cu SARS-CoV-2.

Ambasadorul SUA la Bucuresti, in autoizolare, dupa ce s-a intalnit cu Lucian Bode, confirmat cu Covid-19

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Bucuresti, Adrian Zuckerman, se afla in autoizolare si va face un test COVID-19, dupa ce s-a intalnit cu ministrul Transporturilor, Lucian Bode, care a fost confirmat ca infectat cu SARS-CoV-2, informeaza Ambasada SUA, citata de Agerpres.

Produsele keto din dieta lui Gianluca Mech, testate ca posibila terapie pentru COVID-19!

Universitatea din Padova testeaza dieta ketogenica ca o posibila terapie in cazul pacientilor spitalizati pentru Covid-19, care nu sunt sub ventilatie invaziva. Experimentul va avea loc la spitalul San Bortolo din Vicenza, sub supravegherea stiintifica a prof. Antonio Paoli, si va include produse din Dieta Tisanoreica, conceputa si lansata la nivel international de nutritionistul Gianluca Mech.

Premierul bosniac a fost testat pozitiv pentru Covid-19

Premierul bosniac Zoran Tegeltija a fost testat pozitiv pentru Covid-19 si a intrat in izolare la domiciliul sau, a transmis sambata guvernul citat de Reuters.

Seful de cabinet de la Casa Alba, testat pozitiv pentru Covid-19 Meadows a calatorit cu Trump duminica si luni

Seful de cabinet al presedintelui american Donald Trump, Mark Meadows, a fost testat pozitiv pentru Covid-19, a informat CNN vineri seara, citand doi oficiali ai Casei Albe.

Angajatii TVR vor fi testati pentru Covid-19 Cei cu probleme de sanatate vor lucra de acasa

Angajatii TVR vor fi testati pentru Covid-19, iar cei cu probleme de sanatate vor lucra de acasa, potrivit Televiziunii Romane, care a anuntat mai multe masuri care vor intra in vigoare de luni.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )