Libnet.ro
UNICEF

10:45

O adversara CU GREUTATE pentru Simona Halep, in primul meci jucat la Cincinnati (FOTO)

B1 B1,
O adversara CU GREUTATE pentru Simona Halep, in primul meci jucat la Cincinnati (FOTO)

Simona Halep intra in teren, marti seara, in primul meci jucat la turneul de la Cincinnati. Romana o va intalni pe Taylor Townsend. O adversara cu greutate. La. continuă pe B1

Simona Halep: Acest meci din semifinale il voi uita foarte repede, a fost una din zilele mele proaste

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 2 si locul 2 WTA, a declarat, sambata, dupa infrangerea din meciul cu Elina Svitolina, ca trebuie sa uite foarte repede aceasta intalnire si a precizat ca fost una dintre zilele ei proaste,.

Drum cu peripetii pentru Simona Halep la Cincinnatti. De ce a preferat sa se dea jos din avion si a mers sase ore cu masina

Simona Halep va juca in aceasta seara, in jurul orei 21. 00, cu americanca Taylor Townsend, la turneul de la Cincinnatti.

UMILINTA URIASA pentru Simona Halep. Ce a patit romanca

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, a fost invinsa de ucraineanca Elina Svitolina cu un scor categoric, 6-1, 6-1, sambata, in semifinalele turneului WTA de la.

infrangere severa pentru Simona Halep in fata Elinei Svitolina, 6-1, 6-1

Simona Halep a pierdut clar in fata jucatoarei din Ucraina, Elina Svitolina, cap de serie nr. 5, in semifinala turneului de la Toronto, cu un dublu 6-1, 6-1.

Urmeaza o zi foarte grea pentru Simona Halep. Ce s-a intamplat azi noapte la Toronto, stricand planurile organizatorilor turneului WTA

Simona Halep trebuia sa joace de la ora 4. 00, ora Romaniei, meciul din sferturile de finala ale turneului de la Toronto, contra frantuzoaicei Carolina Garcia.

Simona Halep, invinsa categoric de Elina Svitolina, in semifinale la Toronto

ACTUALIZARE 11:51 Simona Halep: Acest meci din semifinale il voi uita foarte repede, a fost una din zilele mele proaste Jucatoarea de tenis Simona Halep a declarat, dupa infrangerea din meciul cu Elina Svitolina din semifinalele turneului de la Toronto, ca trebuie sa uite foarte repede aceasta intalnire si a precizat ca fost una dintre zilele ei proaste, informeaza site-ul wtatennis. com. ----------- Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, a fost invinsa de ucraineanca Elina Svitolina cu un scor categoric, 6-1, 6-1, noaptea trecuta, in semifinalele turneului WTA de la Toronto, dotat cu premii totale de 2. 389 dolari.

Batalia pentru locul unu WTA, actualizata in timp real: sansa istorica pentru Simona Halep

Simona Halep va juca azi in turul al doilea de la Cincinnati nu doar pentru calificarea in runda urmatoare, insa si pentru a face un prim pas spre locul unu WTA.

Simona Halep, meci oribil si eliminare de la Toronto

Simona Halep a jucat execrabil, duminica dimineata, si a fost eliminata in semifinalele turneului Rogers Cup de la Toronto.

Halep la Cincinnati: Simona a aflat cu cine poate juca in primul meci. Poate da de o campioana olimpica

Simona Halep 2 WTA) are de aparat o semifinala la Western Southern Open, dupa ce in 2016 a pierdut in fata lui Kerber in careul de asi.

LIVESCORE Simona Halep vs Caroline Garcia 6-4, 1-1

Pentru un loc in semifinalele turneului de la Toronto, Simona Halep 2 WTA), favorita numarul doi, se va duela cu Caroline Garcia Franta, locul 21 WTA), in primul meci de pe arena Grandstand. Partida va incepe la ora 18. 00 ora Romaniei) si va fi in direct pe Digi Sport 2 si Livescore pe HotNews. ro.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )