Libnet.ro
UNICEF

01:05

ADVERTORIAL 2 tehnici principale de managementul timpului care iti vor aduce eficienta la birou

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ADVERTORIAL 2 tehnici principale de managementul timpului care iti vor aduce eficienta la birou

La sfarsitul zilei de lucru, simtiti adesea ca nu ati facut niciun progres sau nu ati reusit sa va indepliniti cele mai importante sarcini? Daca da, ati putea beneficia de tehnicile de managementul timpului. Cu metodele potrivite de managementul timpului, puteti distinge mai bine intre sarcinile importante si cele neimportante, va puteti planifica mai bine actiunile, sa efectuati sarcinile mai sistematic si puteti obtine rezultate mai eficiente. continuă pe Ziarul Bursa

Trucul genial care iti pastreaza rosiile proaspete mult timp. Ce trebuie sa le faci, de fapt VIDEO

Probabil multora dintre noi ni s-a intamplat ca atunci cand cumparam rosii sa luam mai multe decat avem nevoie. De cele mai multe ori cele care raman, se strica si ajung la cosul de gunoi. Altii dintre noi avem in gradina rosii coapte si vrem ca acestea sa tina mai mult timp. Prin acest truc .

Ce se intampla, de fapt, cu persoanele care se vor vaccina anti-covid. Planul uimitor al americanilor

Din ce ince mai multa lume isi pune intrebari in legatura cu vaccinul Pfizer. Sunt intrebari legitime, disipate in spatiul public de specialisti, nu numai de simpli cetateni. Exista speranta ca acest vaccin sa fie ceea se anunta a fi, dar exista si scepticism. Vaccinul Pfizer si pregatirea autoritatilor de ce e mai rau Desi .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )