Libnet.ro
UNICEF

13:00

Ce se intampla, de fapt, cu persoanele care se vor vaccina anti-covid. Planul uimitor al americanilor

Playtech Playtech,
Ce se intampla, de fapt, cu persoanele care se vor vaccina anti-covid. Planul uimitor al americanilor

Din ce ince mai multa lume isi pune intrebari in legatura cu vaccinul Pfizer. Sunt intrebari legitime, disipate in spatiul public de specialisti, nu numai de simpli cetateni. Exista speranta ca acest vaccin sa fie ceea se anunta a fi, dar exista si scepticism. Vaccinul Pfizer si pregatirea autoritatilor de ce e mai rau Desi . continuă pe Playtech

Vor fi 6 centre regionale in spitale militare pentru depozitarea vaccinului anti-COVID in Romania Medici scolari si studenti, in echipele care vor vaccina populatia - coordonatorul campaniei de vaccinare

Pe langa Institutul Cantacuzino, care va fi centru principal de depozitare a vaccinului anti-COVID-19, vor fi organizate si 6 centre regionale in spitale militare, care au capacitatea de a pastra vaccinul la o temperatura de minus 80 de grade, a afirmat duminica seara coordonatorul campaniei de vaccinare in Romania, medicul militar Valeriu Gheorghita. El a mai spus ca din echipale care vor fi implicate in vaccinarea populatiei vor face parte cadre medicale militare, medici si asistenti scolari, precum si studenti la Medicina.

Ludovic Orban, anunt de ultima ora pentru milioane de romani. Ce se va intampla in ziua alegerilor, pe 6 decembrie. Noi reguli pentru cei care vor vota

Ludovic Orban vine cu informatii calde referitoare la desfasurarea alegerilor din 6 decembrie. Pentru ca multi romani se tem sa mearga la vor in contextul pandemiei de COVID-19, premierul vine cu asigurari menite sa-i linisteasca pe cetateni cu privire la siguranta sanatatii publice in timpul alegerilor. Mesajul lui Ludovic Orban pentru persoanele afectate direct de .

MAE: Toate persoanele care intra in Grecia, pe la Promachonas, sunt supuse testarii rapide pentru COVID-19

Ministerul Afacerilor Externe MAE) anunta ca, din 20 noiembrie, toate persoanele care intra in Grecia pe cale rutiera, pe la Promachonas, sunt supuse testarii rapide pentru COVID-19, MAE: Accesul pe.

Cum te tine mierea sanatos, de fapt. Medicii nu vor sa stii cate beneficii are consumul zilnic

Mierea este un lucru minunat. Se face atunci cand albinele colecteaza nectarul din flori si il aduc inapoi in stup pentru a fi depozitat in faguri. Culoarea si aroma variaza in functie de tipul de nectar de flori din mediul albinei. Acest lucru face ca mierea sa fie un produs alimentar unic si valoros pentru .

Topul predictiilor pentru 2021: acestea sunt tehnologiile care vor defini urmatorul an

Majoritatea oamenilor vor ca 2020 sa se incheie, iar asta cu cat mai devreme, cu atat mai bine. Dar ce anume asteptam de la anul viitor si ce ne asteapta de fapt? Expertii tehnologici fac.

Lista actualizata a tarilor din zona galbena Persoanele care vin din SUA in Romania intra in carantina

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a actualizat vineri seara lista tarilor cu risc epidemiologic ridicat pentru care se instituie masura carantinei de 14 zile asupra persoanelor care sosesc in Romania din acestea. Fata de lista aprobata anterior, au fost introduse Statele Unite ale Americii si Serbia.

Test rapid pentru cei care vor sa intre in Grecia prin vama terestra Promachonas

Calatorii care aleg sa intre in Grecia prin vama Promachonas vor primi acceptul vamesilor doar dupa .

Sondaj: 2 din 3 romani vindecati de COVID-19 care vor sa doneze plasma spun ca nu au primit raspuns sau au fost refuzati de centrele de transfuzie

1 din 6 romani care s-au infectat cu noul coronavirus declara ca ar fi de acord sa doneze plasma convalescenta, arata un sondaj efectuat de voluntarii portalului covidplasma. ro. Pe de alta parte, 2 din 3 romani care au declarat ca doresc sa doneze plasma convalescenta afirma ca nu au putut sa doneze pana acum din cauza ca centrele de transfuzie fie nu au raspuns, fie nu i-au programat, fie i-au refuzat, arata acelasi sondaj.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2434 seconds )