Libnet.ro
UNICEF

21:45

O aeronava TAROM a aterizat pe Otopeni cu 200.000 de masti FFP2 cumparate din China

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
O aeronava TAROM a aterizat pe Otopeni cu 200.000 de masti FFP2 cumparate din China

000 de masti FFP2 au ajuns in Romania, cu o cursa TAROM, in urma unei achizitii realizata din China de catre UNIFARM SA. Materialele vor fi distribuite spitalelor desemnate pentru gestionarea cazurilor confirmate cu noul coronavirus, cu prioritate. continuă pe Wall-Street Ro

Un avion TAROM a adus 200.000 de masti FFP2 din China. Materialele medicale au fost cumparate de Unifarm

000 de masti FFP2 au ajuns in Romania, cu o cursa TAROM, in urma unei achizitii realizata din China de catre UNIFARM SA. Materialele vor fi distribuite spitalelor desemnate pentru gestionarea cazurilor confirmate cu noul coronavirus, cu prioritate catre cele aflate in judete cu un numar mare de persoane confirmate pozitiv, anunta Grupul de Comunicare Strategica.

VIDEO 200.000 de masti FFP2 achizitionate din China au ajuns in Romania

000 de masti FFP2 au ajuns in Romania vineri seara, cu o cursa Tarom, in urma unei achizitii realizata din China de catre Unifarm. Materialele vor fi distribuite spitalelor desemnate pentru gestionarea cazurilor de Covid-19, cu prioritate catre cele aflate in judete cu un numar mare de persoane confirmate pozitiv cu coronavirus.

Orban a facut anuntul oficial: de cand vom avea masti FFP2 produse in Romania

Nu toate mastile medicale de protectie sunt la fel de eficiente si aproape niciunele nu se gasesc in farmacii. Conform spuselor lui Orban, situatia s-ar putea remedia in curand. Daca totul merge bine, premierul Ludovic Orban este optimist ca avem de asteptat aproximativ o saptamana, pana cand se vor produce masti FFP2 in tara noastra.

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )