Libnet.ro
UNICEF

00:07

Orban a facut anuntul oficial: de cand vom avea masti FFP2 produse in Romania

Playtech Playtech,
Orban a facut anuntul oficial: de cand vom avea masti FFP2 produse in Romania

Nu toate mastile medicale de protectie sunt la fel de eficiente si aproape niciunele nu se gasesc in farmacii. Conform spuselor lui Orban, situatia s-ar putea remedia in curand. Daca totul merge bine, premierul Ludovic Orban este optimist ca avem de asteptat aproximativ o saptamana, pana cand se vor produce masti FFP2 in tara noastra. continuă pe Playtech

Nicu Alifantis, in doliu. Artistul a facut anuntul trist. Lumea folk-ului romanesc, mai saraca

Doliu in lumea muzicala. Horia Stoicanu, unul dintre pionierii muzicii folk, a murit pe data de 25 martie, la varsta de 71 de ani. Artistul a fost rapus de o boala nemiloasa. Nicu Alifantis a fost cel care a facut anuntul trist Vestea care a intristat milioane de romani a fost facuta de indragitul cantaret .

Rafila, avertisment pentru totii romanii. Cand vom intra, de fapt, in scenariul 4

Profesorul Alexandru Rafila atrage atentia asupra faptului ca Romania se indreapta cu pasi repezi spre scenariul cu numarul 4 in gestionarea pandemiei Covid-19. Acesta avanseaza cateva ipoteze de lucru, in cazul in care tara noastra se va confrunta cu un numar de persoane infectate mai mare de 2000. Hotelurile ar putea sa functioneze pe post .

Ministrul Economiei estimeaza ca intr-o saptamana-doua vom avea produse biocide si masti la preturi normale

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a afirmat, luni, ca in cel mult doua saptamani vor exista pe piata produse biocide si masti pentru populatie la preturi normale, adaugand ca se va interveni in forta daca unii producatori nu vor respecta anumite reguli si vor specula acest moment.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )