Libnet.ro
UNICEF

06:00

Aeroportul Ciampino din Roma, inchis din cauza unui incendiu

Adevărul Adevărul,
Aeroportul Ciampino din Roma, inchis din cauza unui incendiu

Aeroportul Ciampino din Roma, folosit de catre compania Ryanair, a fost inchis, marti, din cauza unui incendiu la terminalul Plecari, informeaza Reuters. continuă pe Adevărul

VIDEO Incendiu pe aeroportul Ciampino din Roma

Aeroportul Ciampino din Roma, folosit de compania low cost Ryanair, fost inchis marti din cauza unui incendiu la un terminal, au anuntat reprezentantii companiei, potrivit Reuters.

VIDEO UPDATE Incendiu pe aeroportul Ciampino din Roma

Aeroportul Ciampino din Roma, folosit de compania low cost Ryanair, a fost redeschis partial, dupa o alerta privind un incendiu la un terminal, au anuntat reprezentantii companiei, potrivit Reuters.

Incendiu pe aeroportul Ciampino din Roma! Mai multe zboruri au fost OPRITE

Incendiu pe aeroportul Ciampino din Roma, marti dimineata! Din primele informatii, nu exista raniti. Pasagerii au fost evacuati, iar mai multe zboruriau fost oprite, conform La.

VIDEO Interventie a pompierilor pentru stingerea unui incendiu produs langa o benzinarie

Pompierii damboviteni au fost solicitati sa stinga un incendiu de vegetatie uscata produs pe un camp, intre Gaesti si Ionesti. in apropiere se aflau un depozit de ingrasaminte si o benzinarie.

Lucrarile la Magistrala 5 de metrou vor fi gata pna n octombrie, dar linia din Drumul Taberei risca sa ramna muzeu din cauza unui proces pe rol: Cerem sa se judece n regim de urgenta!

Lucrarile la Magistrala 5 de metrou vor fi finalizate in totalitate pana in septembrie-octombrie, insa noua linie din Drumul Taberei risca sa ramana muzeu si sa nu fie deschisa nici in 2019 daca instanta de judecata nu va lua o decizie in cazul contestatiilor depuse la licitatia privind sistemul de automatizare a metroului. Oficialii Metrorex spun ca au cerut ca dosarul sa se judece in regim de urgenta si ca termenul de finalizare al sistemului de automatizare - obiectul contestatiilor - de 9 luni, ar putea fi scurtat la 6 luni, daca se lucreaza in trei schimburi.

Circulatie intrerupta pe A1, din cauza unui autovehicul in flacari

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romaneinformeaza ca circulatia rutiera a fost intrerupta pe sensul Bucuresti catre Pitesti al Autostrazii A1, la kilometrul 26, in zona.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )