Libnet.ro
UNICEF

1 Mai.

Circulatie intrerupta pe A1, din cauza unui autovehicul in flacari

Antena3 Antena3,
Circulatie intrerupta pe A1, din cauza unui autovehicul in flacari

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romaneinformeaza ca circulatia rutiera a fost intrerupta pe sensul Bucuresti catre Pitesti al Autostrazii A1, la kilometrul 26, in zona. continuă pe Antena3

O tanara de 20 de ani a ramas paralizata din cauza unui gest banal pe care il fac multe romance.Medicul m-a intrebat daca am avut vreo rana. Atunci mi-am amintit totul

Layane Dias este o tanara de 20 de anicare a paralizat dupa ce si-a facut un piercing la nas. in luna iulie a anului trecut, brazilianca era bucuroasa case pregatea sa plece intr-o excursie.

DIN CAUZA GREVEI NATIONALE: Belgia functioneaza la ralanti

Spatiul aerian inchis, transporturi perturbate si pichete de greva, Belgia functioneaza astazi la ralanti din cauza unei greve generale declansate la chemarea principalelor sindicate care cer salarii mai bune, informeaza AFP.

INSP: Inca un deces din cauza gripei, numarul total a ajuns la 128 de persoane

Inca o persoana a murit din cauza gripei, numarul celor decedati, in acest sezon, ajungand la 128 de persoane.

inca un deces din cauza gripei. Numarul total a ajuns la 128 de persoane

Inca o persoana a murit din cauza gripei, numarul celor decedati, in acest sezon, ajungand la 128 de persoane. Potrivit ultimei informari facute publice sambata de Centrul National de Supraveghere ?.

INSP: 118 persoane au murit din cauza gripei

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 118.

Sute de preoti catolici suspendati din cauza abuzurilor

Cazurile in care preoti catolici sunt acuzati de abuzuri impotriva minorilor se inmultesc de la un an la altul. Nu mai putin de 152 de preoti catolici din Mexic au fost suspendati in ultimii noua ani din cauza unor abuzuri impotriva minorilor, a anuntat Arhiepiscopul de Monterrey, Rogelio Cabrera.

Halucinant! Un adolescent a fost iNJUNGHIAT din cauza unui comentariu postat pe Facebook!

Un tanar a fost injunghiat de un coleg de scoala, in timpul pauzei, din cauza unui comentariu scris pe Facebok. Avocatul Poporului s-a autosesizat in acest caz, care a avut loc la Liceul Tehnologic Puiesti.

Situatie revoltatoare la Institutul Marius Nasta. Un pacient a murit din cauza unei bacterii periculoase

Un om a murit contaminat cu o bacterie periculoasa la Institutul de Pneumologie Marius Nasta din Bucuresti iar un altul este infectat cu acelasi microorganism. Testele rapide au aratat ca bacteria.

Panica in aer! Mai multe VICTIME, dupa ce un AVION a cazut in aer, din cauza TURBULENTELOR

Panica la mii de metri altitudine. Pasagerii unei curse Franta Israel au vazut moartea cu ochiidin cauza turbulentelor. Aeronava companiei olandeze Transavia a traversat o zona cu turbulente care au.

IN ANUL 2019 FATA DE ANUL ANTERIOR, DIN CAUZA REGLEMENTARILOR ANRE Electrica reduce planul de investitii cu peste o treime

ANRE: Nerealizarea a cel putin 95% din investitiile asumate si aprobate va fi amendata cu un procent intre 5% si 10% din cifra de afaceri Electrica, unul din cei patru mari operatori de distributie din tara noastra, si-a propus sa investeasca, in acest an, 608 milioane de lei in reteaua de distributie a companiei, cu 35% mai putin fata de investitiile bugetate in anul anterior, dar cu 43% mai mult in comparatie cu obligatia impusa de catre Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei ANRE), a declarat, ieri, Corina Popescu, directorul general al societatii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 1 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.287 seconds )