Libnet.ro
UNICEF

01:05

Aeroportul din Cluj a fost amendat pentru abuz de pozitie dominanta

România Liberă România Liberă,
Aeroportul din Cluj a fost amendat pentru abuz de pozitie dominanta

Consiliul Concurentei a amendat Aeroportul International Avram Iancu Cluj pentru abuz de pozitie dom. continuă pe România Liberă

Aeroportul din Viena va oferi teste de cononavirus pentru pasageri

Aeroportul din Viena va oferi de luni teste de coronavirus pentru pasageri, care sa fie facute in incinta, ceea ce i-ar ajuta pe calatori ca in cazul in care rezultatul este negativ sa evite carantina, relateaza Reuters.

185 de cadre medicale din Cluj risca sa fie concediate, in plina pandemie (VIDEO)

Personalul unui spital privat din Cluj risca sa fie concediat dupa ce conducerea a anuntat sistarea contractului cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate, la inceputul lunii aprilie, din cauza starii de urgenta.

VIDEO Un argesean a fost amendat cu 22.000 de lei dupa o plimbare de seara, cu pistolul. Prietena care l-a filmat a fost si ea sanctionata

Dupa o plimbare de seara si o demonstratie cu o arma, un tanar din Pitesti ,care nu a respectat restrictiile ordonantelor militare a fost sanctionat de politistii argeseni cu 22. 000 de lei.

Aeroportul din Viena va oferi teste COVID-19 contra cost, pentru pasagerii care vor sa evite carantina

Aeroporul din Viena va oferi teste de coronavirus contra cost, pentru pasagerii care vor sa evite carantina de 14 zile.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban: Romania nu a fost pregatita pentru a se confrunta cu COVID-19. Nu am avut stocuri de materiale, echipamente, medicamente

Premierul Ludovic Orban sustine la aceasta ora o conferinta de presa in contextul in care in Romania va incepe, din 15 mai, o relaxare treptata a restrictiilor impuse in contextul pandemiei de.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban: Romania nu a fost pregatita pentru a se confrunta cu COVID-19. Vrem sa ajungem la peste 15.000 de testezi. Dupa 15 mai, vom elimina restrictiile in mod gradual. in economie, lucrurile stau mai bine decat ne asteptam (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a sustinut, luni, o conferinta de presa in care a prezentat situatia actuala a epidemiei de coronavirus din Romania, precum si masurile care au fost luate pana acum de Guvern pentru a .

Adriana si Sergiu patrulau prin Sighisoara cand au fost solicitati pentru o tentativa de suicid. Intru eu, i-a spus Sergiu fetei. Ce a urmat

O femeie din Sighisoara a fost salvata de la inec vineri, 1 mai, de un politist si un jandarm.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3312 seconds )