Libnet.ro
UNICEF

11:30

Aeroportul din Frankfurt, evacuat partial, pentru scurt timp, din cauza unei amenintari cu bomba

Hotnews Hotnews,
 Aeroportul din Frankfurt, evacuat partial, pentru scurt timp, din cauza unei amenintari cu bomba

Un barbat in varsta de 37 de ani a provocat sambata seara evacuarea partiala a aeroportului din Frankfurt sud-vestul Germaniei) dupa ce a declarat politiei ca avebagaje substante explozive, scrie Agerpres, citand agentia DPA. O parte din Terminalul 1 al aeroportului, precum si o zona de legatura cu o statie de tren de mare viteza au fost evacuate timp de 90 de minute, a aratat politia din Frankfurt, intr-un comunicat. continuă pe Hotnews

Amenintare cu bomba pe aeroportul din Frankfurt. Pasagerii au fost evacuati de urgenta

Un barbat de 37 de ani a provocat o evacuare partiala sambata seara a aeroportului din Frankfurt dupa ce a declarat politiei ca avea in bagaje explozivi, informeaza duminica agentia DPA.

Un barbat a produs panica pe aeroportul din Florida. Autoritatile l-au impuscat

In timp ce situatia din Florida este una grava din cauza uraganului Irma, politistii au fost pusi in actiune de un barbat inarmat care voia sa intre in aeroport. Politistii americani.

Romanii blocati de peste 12 ore pe aeroportul din Birmingham au decolat, cu o noua cursa, spre Bucuresti. Explicatiile Blue Air

Aproape 130 de romani asteapta de mai bine de opt ore pe aeroportul din Birmingham, dupa ce compania Blue Air si-a anulat cursa catre Bucuresti, din cauza unor defectiuni tehnice, potrivit Digi24. Stire in curs de actualizare.

Aproape 200 de romani, blocati de peste opt ore pe aeroportul din Birmingham

Aproape 180 de romani asteapta de mai bine de opt ore pe aeroportul din Birmingham, dupa ce compania Blue Air si-a anulat cursa catre Bucuresti, din cauza unor defectiuni tehnice, potrivit Digi24. Stire in curs de actualizare.

Romani blocati pe aeroportul din Birmingham, din Marea Britanie. Oamenii asteapta de peste cinci ore sa decoleze

Mai multi romani au ramas blocati pe aeroportul din Birmingham, de mai multe ore. Oamenii asteapta de inca de la ora 10 ora Marii Britanii) sa decoleze, insa fost instiintati ca.

Zeci de romani blocati pe aeroportul din Lisabona dupa ce mai multe zboruri au fost anulate

Este scandal in acest moment pe aeroportul din Lisabona. Zeci de turisti romani sunt din nou blocati pe aeroport. Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza ca Ambasada Romaniei in.

Situatia se repeta: Sute de romani, blocati pe aeroportul din Lisabona

Sute de romani sunt blocati, joi dimineata, pe aeroportul din Lisabona. Situatia se repeta la doar doua saptamani dupa ce acelasi lucru s-a petrecut pe aeroport, consulul Romaniei in .

Situatia se repeta: 100 de romani, blocati pe aeroportul din Lisabona (VIDEO)

O suta de romani sunt blocati, joi dimineata, pe aeroportul din Lisabona. Situatia se repeta la doar doua saptamani dupa ce acelasi lucru s-a petrecut pe aeroport, consulul Romaniei.

Situatia se repeta: Peste 100 de romani, blocati pe aeroportul din Lisabona (VIDEO)

O suta de romani sunt blocati, joi dimineata, pe aeroportul din Lisabona. Situatia se repeta la doar doua saptamani dupa ce acelasi lucru s-a petrecut pe aeroport, consulul Romaniei.

Cursa anulata. Peste 100 de pasageri romani, blocati pe aeroportul din Lisabona

Peste 100 de romani asteptau, joi dimineata, pe aeroportul din Lisabona, dupa ce compania TAP a anulat zborul spre Bucuresti. Acelasi lucru s-a intamplat si in urma cu doua saptamani, atunci cand peste 100 de turisti romani au ajuns acasa dupa mai mult de doua zile, transmite Digi 24.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )