Libnet.ro
UNICEF

14:45

Aeroportul Henri Coanda, nominalizat la Routes Europe Awards 2013

Hotnews Hotnews,
Aeroportul Henri Coanda, nominalizat la Routes Europe Awards 2013

Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti a fost nominalizat de catre expertii companiilor aeriene la Routes Europe Awards, unele dintre cele mai prestigioase distinctii din aviatia mondiala, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

Aeroportul Henri Coanda, nominalizat la Routes Europe Awards 2013

Aeroportul Henri Coanda din Bucuresti a fost nominalizat la premiul Routes Europe Awards 2013, una dintre cele mai importante disctinctii din aviatia mondiala, potrivit Mediafax. Aeroportul a fost nominalizat la.

Aeroportul Henri Coanda, nominalizat la Routes Europe Awards 2013.

Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti a fost nominalizat de catre expertii companiilor aeriene la Routes Europe Awards, unele dintre cele mai prestigioase distinctii din aviatia mondiala, se arata intr-un comunicat citat de Mediafax. Cel mai important aeroport din Romania a fost selectat la categoria aeroporturilor care au inregistrat anul trecut intre patru si 20 de milioane de pasageri, alaturi de cele din Atena, Dublin, Marsilia, Istanbul si Praga, castigator fiind desemnat .

Aeroportul Henri Coanda, nominalizat la unul dintre cele mai prestigioase premii din aviatia mondiala

Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti a fost nominalizat de catre expertii companiilor aeriene la Routes Europe Awards, una dintre cele mai prestigioase distinctii din aviatia mondiala, informeaza.

Aeroportul Henri Coanda, nominalizat la una dintre cele mai prestigioase distinctii din domeniul aviatiei

Aeroportul Henri Coanda din Bucuresti a fost nominalizat la Routes Awards, una dintre cele mai prestigioase distinctii din aviatia mondiala, potrivit Mediafax.

Pregatiti pentru Europa: 15 elevi ai Colegiului Tehnic Henri Coanda au ajuns in Germania

Elevii claselor a XI-a, profil tehnic calificarile Tehnician electrotehnist, Tehnician electromecanic, Tehnician in automatizari si Tehnician mecatronist), insotiti de Anisoara Popa - Artene si Dumitru Butoi au efectuat un stagiu de pregatire practica in Germania.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )