Libnet.ro
UNICEF

00:07

Aeroportul Henri Coanda, nominalizat la unul dintre cele mai prestigioase premii din aviatia mondiala

Antena3 Antena3,
Aeroportul Henri Coanda, nominalizat la unul dintre cele mai prestigioase premii din aviatia mondiala

Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti a fost nominalizat de catre expertii companiilor aeriene la Routes Europe Awards, una dintre cele mai prestigioase distinctii din aviatia mondiala, informeaza. continuă pe Antena3

Aeroportul Henri Coanda, nominalizat la una dintre cele mai prestigioase distinctii din domeniul aviatiei

Aeroportul Henri Coanda din Bucuresti a fost nominalizat la Routes Awards, una dintre cele mai prestigioase distinctii din aviatia mondiala, potrivit Mediafax.

Aeroportul Henri Coanda, nominalizat la Routes Europe Awards 2013

Aeroportul Henri Coanda din Bucuresti a fost nominalizat la premiul Routes Europe Awards 2013, una dintre cele mai importante disctinctii din aviatia mondiala, potrivit Mediafax. Aeroportul a fost nominalizat la.

Aeroportul Henri Coanda, nominalizat la Routes Europe Awards 2013.

Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti a fost nominalizat de catre expertii companiilor aeriene la Routes Europe Awards, unele dintre cele mai prestigioase distinctii din aviatia mondiala, se arata intr-un comunicat citat de Mediafax. Cel mai important aeroport din Romania a fost selectat la categoria aeroporturilor care au inregistrat anul trecut intre patru si 20 de milioane de pasageri, alaturi de cele din Atena, Dublin, Marsilia, Istanbul si Praga, castigator fiind desemnat .

Aeroportul Henri Coanda, nominalizat la Routes Europe Awards 2013

Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti a fost nominalizat de catre expertii companiilor aeriene la Routes Europe Awards, unele dintre cele mai prestigioase distinctii din aviatia mondiala, transmite Mediafax.

Regizorul Catalin Naum, unul dintre cei mai apreciati pedagogi ai artei teatrale ...

Regizorul Catalin Naum, mentor al Teatrului studentesc Podul din Bucuresti, care a educat generatii intregi de mari actori romani, precum Claudiu Bleont si Oana Pellea, a murit joi, la varsta de 74 de ani, a declarat Adrian Titieni, rectorul UNATC Bucuresti, citat de Mediafax. Regizorul Catalin Naum a fost inmormantat sambata, la cimitirul din Giulesti. Nascut pe 1 aprilie 1939, in Bucuresti, regizorul Catalin Naum a educat mai multe generatii de mari actori romani, la Teatrul studentesc .

Din Teaca, la cele mai importante festivaluri de jazz din lume

Lucian Ban este un roman de 44 de ani din Teaca, care a ajuns unul dintre cei mai cunoscuti muzicieni romani de jazz de pe scena internationala contemporana. Acesta a ajuns sa semneze si cu ECM Records, una dintre cele mai renumite case de discuri din lume.

CELE MAI COOL 10 ORASE MICI DIN EUROPA!

Paris, Londra, Roma orasele mari europene nu mai au nevoie de absolut nicio descriere. Dar ati auzit vreodata de orasele de vis precum Tremolat, Binn, sau Vestmannaeyjar? Ei bine, afla ca unele dintre cele mai frumoase orase din Europa sunt cele mai micute, despre care poate ca nu ai auzit niciodata pana acum. ADPM va prezinta astazi cele mai cool 10 orase mici europene, un top intocmit de site-ul foxnews. com. Continue reading .

Care sunt cele mai vizitate tari din lume? Pe ce loc se afla Romania?

Exista un motiv anume pentru care mii de persoane se strang in fiecare zi in jurul Turnului Eiffel. Nu numai ca este una dintre cele mai populare destinatii turistice din Franta, dar, potrivit datelor oferite de Banca Mondiala, si pentru ca Franta este cea mai vizitata tara din lume, scrie Huffington Post.

Apartamentele cu trei camere, cele mai dorite locuinte.

Aproximativ jumatate dintre bucurestenii aflati in cautarea unei locuinte sunt interesati de apartamente cu trei camere, reiese din ultimele date prezentate de portalul imobiliar IMOPEDIA. ro. Acest comportament a putut fi observat pe piata din Romania incepand cu anul 2009, cand pretul locuintelor cu trei camere a scazut semnificativ, ajungand foarte aproape de cel alapartamentelor cu doua camere. Daca in perioada de boom imobiliar cele mai cautate proprietati erau garsonierele si .

Gala Premiilor Uniunii Teatrale din Romania. Luni vor fi premiate cele mai valoroase creatii

Gala Premiilor Uniunii Teatrale din Romania UNITER) se va desfasuta luni seara la Iasi. Vor primii distinctii cele mai valoroase creatii din domeniu ale anului 2012. Dintre cei 30 de nominalizati vom afla castigatorii celor 10 categorii traditionale, printre care Cel mai bun spectacol, Cel mai bun regizor, Cel mai bun actor, Critica de teatru si Debut.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )