Libnet.ro
UNICEF

22:45

Aeroportul Otopeni a fost inundat, dupa o ploaie torentiala. Apa a ajuns in terminalul de pasageri

Playtech Playtech,
Aeroportul Otopeni a fost inundat, dupa o ploaie torentiala. Apa a ajuns in terminalul de pasageri

Aeroportul International Henri Coanda din Otopeni a fost inundat, vineri seara, in urma unei ploi torentiale. Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti CNAB) a anuntat ca apa a ajuns pana in terminalul de pasageri. Echipele tehnice au intervenit imediat pentru remedierea situatiei. Aeroportul Otopeni a fost inundat Vremea rea continua sa produca pagube in mai multe zone [] . continuă pe Playtech

Aeroportul Otopeni, afectat de ploile torentiale: Terminalul de pasageri a fost inundat

Ploaia torentiala a afectat terminalul de pasageri din incinta Aeroportului International Henri Coanda. in urma precipitatiilor s-au format balti mari iar pasagerii cu bagajele in mana au fost nevoiti sa.

Cu ce masina a plecat Papa Francisc de la Aeroportul Otopeni. Nu a fost Dacia Papamobil!

Toata lumea a fost curioasa sa vada cu ce masina a plecat Papa Francisc de la Aeroportul Otopeni. Toti cei de fata au fost surprinsi cand au vazut ca masina care l-a transportat nu era cea despre care s-a vorbit. Papa Francisc a venit in Romania vineri, 31 mai. Avionul sau a aterizat pe Aeroportul [] .

Papa Francisc a ajuns la Iasi: Zeci de mii de pelerini l-au asteptat pe Suveranul Pontif in Capitala Moldovei, pe o ploaie torentiala

Papa Francisc a ajuns sambata la Iasi, in jurul orei 16. Suveranul Pontif a fost asteptat de peste 70. 000 de pelerini in Capitala Moldovei, pe o ploaie torentiala. Sfantul Parinte va face prima opr.

Papa Francisc in Romania. Mii de pelerini se indreapta spre Sumuleu Ciuc, pe o ploaie torentiala

Papa Francisc in Romania. Mii de persoane se indreapta sambata dimineata, pe o ploaie torentiala, spre Sumuleu Ciuc, locul unde Papa Francisc va oficia Liturghia Pontificala in a doua zi a vizitei.

Ce tinuta a imbracat Carmen Iohannis, la Aeroportul Otopeni, pentru vizita Papei. FOTO si VIDEO

Papa Francisc a venit in Romania, intr-o vizita istorica. in acest context, suveranul pontif a fost asteptat la Aeroportul Otopeni de presedintele Klaus Iohannis si de sotia acestuia. Prima Doamna a atras din nou atentia tuturor cu tinuta pe care a purtat-o. Ce tinuta a imbracat Carmen Iohannis la vizita Papei Francisc Cuoscuta pentru tinutele [] .

Trenul Gara de Nord - Aeroport - A fost desemnata firma care va conecta aeroportul Otopeni la reteaua feroviara

Firma Arcada va conecta aeroportul Otopeni la reteaua feroviara, scrie publicatia Club Feroviar. Castigatoare a fost desemnata asocierea SC Arcada Company SA SC ISPCF SA DB Engineering Consulting GMBH. CFR a trimis participantilor comunicarea privind desemnarea asocierii mentionate drept castigatoare, scrie publicatia mentionata.

Papa Francisc in Romania. Gest impresionant facut de Suveranul Pontif pe Aeroportul Otopeni - FOTO si VIDEO

Papa Francisc in Romania. Papa Francisc a aterizat pe Aeroportul Otopeni. Suveranul Pontif a coborat din avion in jurul orei 11:30. Papa a fost intampinat de Klaus Iohannis si Carmen Iohannis, dar si de.

Sute de romani il intampina pe Papa Francisc pe Aeroportul Otopeni. Ce se intampla acum FOTO

Papa Francisc aterizeaza pe aeroportul Otopeni in jurul orei 11:30. Sute de oameni s-au adunat, insa, inca de la orele dimineatii pentru a-l intampina pe Suveranul Pontif. Papa Francisc soseste vineri, 31 mai, pentru prima data in Romania de cand conduce Biserica Catolica. Autoritatile din Bucuresti au luat masuri speciale: sunt restrictii de trafic, strazile [] .

Povestea uimitoare a copiilor care l-au intampinat pe Papa Francisc pe Aeroportul Otopeni

Papa Francisc a fost intampinat cu flori la scara avionului, pe care doi frati i le-au dat. Cei doi copii sunt greco-catolici si au 13, respectiv, 12 ani si sunt frate si sora, scrie cancan. ro. Cei.

Papa Francisc in Romania. Suveranul Pontif, primit la Aeroportul Otopeni de Klaus Iohannis

Papa Francisc in Romania. Papa Francisc va decola spre Romania in mai putin de doua ore si va ajunge in tara in jurul orei 11:30. Va fi intampinat in Capitala, la Aeroportul Otopeni, de presedintele Klaus.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2345 seconds )