Libnet.ro
UNICEF

07:00

Aeroportul Schoenefeld din Berlin, evacuat din cauza unei alerte cu bomba: Aeroportul a fost redeschis la scurt timp dupa declansarea alarmei

B1 B1,
Aeroportul Schoenefeld din Berlin, evacuat din cauza unei alerte cu bomba: Aeroportul a fost redeschis la scurt timp dupa declansarea alarmei

Alerta cu bomba pe aeroportul Schoenefeld din Berlin. Al doilea aeroport ca marime din capitala Germaniei a fost evacuat luni din cauza unei amenintari cu bomba, potrivit Reuters, care citeaza reprezentanti ai. continuă pe B1

Amenintare cu bomba pe un aeroport din Berlin

Aeroportul International Schoenefeld din Berlin a fost evacuat luni din cauza unei amenintari cu bomba, au anuntat reprezentantii celui de-al doilea aeroport din capitala Germaniei, potrivit Agerpres.

Un zbor Germanwings, intrerupt din cauza unei amenintari cu bomba

Un avion apartinand Germanwings, filiala low-cost a companiei Lufthansa, nu a decolat duminica de pe aeroportul international Koln-Bonn din cauza unei amenintari privind plasarea unei bombe la bord, a anuntat cotidianul Kolner Express, in pagina.

Un nou record mondial: O profesoara din Berlin de 65 de ani va deveni cea mai in varsta mama de cvadrupleti din lume (VIDEO)

O profesoara de limba engleza din Berlin este pe cale de a dobori un record modial. La 65 de ani, femeia mai are cateva luni pana va deveni cea mai in varsta mama din lume, potrivit B1 TV. Pentru mai bine de un .

Decolarea unui avion al companiei Germanwings, anulata din cauza unei amenintari cu bomba

Un avion al companiei Germanwings, filiala low-cost a Lufthansa, a fost mentiut la sol duminica, din cauza unei amenintari cu bomba, informeaza cotidianul Kolner Express. Avionul, un Airbus A320, trebuia sa.

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )