Libnet.ro
UNICEF

16:30

Un nou record mondial: O profesoara din Berlin de 65 de ani va deveni cea mai in varsta mama de cvadrupleti din lume (VIDEO)

B1 B1,
Un nou record mondial: O profesoara din Berlin de 65 de ani va deveni cea mai in varsta mama de cvadrupleti din lume (VIDEO)

O profesoara de limba engleza din Berlin este pe cale de a dobori un record modial. La 65 de ani, femeia mai are cateva luni pana va deveni cea mai in varsta mama din lume, potrivit B1 TV. Pentru mai bine de un . continuă pe B1

Aeroportul Schoenefeld din Berlin, evacuat din cauza unei alerte cu bomba: Aeroportul a fost redeschis la scurt timp dupa declansarea alarmei

Alerta cu bomba pe aeroportul Schoenefeld din Berlin. Al doilea aeroport ca marime din capitala Germaniei a fost evacuat luni din cauza unei amenintari cu bomba, potrivit Reuters, care citeaza reprezentanti ai.

Amenintare cu bomba pe un aeroport din Berlin

Aeroportul International Schoenefeld din Berlin a fost evacuat luni din cauza unei amenintari cu bomba, au anuntat reprezentantii celui de-al doilea aeroport din capitala Germaniei, potrivit Agerpres.

Ce se intampla acum la LOTERIA ROMANA. Toti sefii din ultimii 11 ani vor fi audiati

Toti sefii Loteriei Romane din perioada 2004-2015 vor fi audiati in cazul licentelor jocurilor de noroc, sustin surse judiciare, citate de Mediafax. Este vorba despre dosarul privind desfasurarea fara.

Livrarile de PC-uri au atins cel mai slab nivel din ultimii sase ani

In primele trei luni ale anului livarile mondiale de PC-uri au fost la cel mai mic nivel din 2009 incoace: 68,5 milioane unitati, arata datele IDC. In anii dinaintea crizei livrarile trimestriale depaseau si 90 milioane unitati. Lenovo si-a pastrat locul intai, cu aproape 20% din piata, iar HP este la mica distanta. Dell, Acer si Asus au completat top cinci.

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )