Libnet.ro
UNICEF

06:00

Aeroporturile din Bucuresti, Constanta si Timisoara se vor dezvolta si moderniza pe banii lor

Adevărul Adevărul,
Aeroporturile din Bucuresti, Constanta si Timisoara se vor dezvolta si moderniza pe banii lor

Noile piste, cai de rulare si platforme stationare sau cele modernizate vor fi concesionate companiilor, statul urmand sa perceapa o redeventa pentru exploatarea acestor bunuri, redeventa ce va fi redusa in timp pana la concurenta cu sumele investite de companii. continuă pe Adevărul

Perchezitii de amploare la camatarii din Bucuresti, Ilfov si Prahova-VIDEO

Descinderi de amploare in aceasta dimineata la zeci de adrese din Bucuresti, Ilfov si Prahova, la locuintele mai multor persoane suspectate de camata, deturnarea licitatiilor publice si spalare de.

Corina Cretu a aprobat finantarea necesara extinderii retelei de metrou din Bucuresti

Corina Cretu a aprobat finantarea necesara extinderii retelei de metrou din Bucuresti alocand 251,8 milioane de euro din Fondul de coeziune, potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei.

O profesoara din Bucuresti sustine ca romanele Baltagul si Mara nu ar mai trebui studiate de elevi. Care e motivul

O profesoara de limba romana din Bucuresti sustine eliminarea din lecturile elevilor a romanului Baltagul, de Mihail Sadoveanu si a romanului Mara, de Ioan Slavici, pe motiv ca.

Un numar de 590 de contribuabili din Bucuresti au beneficiat de indrumare privind split TVA

Un numar de 590 de firme au beneficiat de indrumare referitoare la mecanismul platii defalcate a TVA split TVA), in cadrul unor intalniri organizate de catre Directia Generala Regionala a Finantelor Publice din Bucuresti DGRFPB), informeaza un comunicat de presa al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF) trimis Redactiei.

O antreprenoare din Bucuresti si-a deschis un business de cadouri experientiale

Cadouri traditionale? Uita de ele! O noua tendinta isi face aparitia pe piata cadourilor din Romania, incurajand alegerea de experiente. Demersul apartine Complice. ro, un business de cadouri experientiale, iar recomandarile incep de la experiente care.

O educatoare din Bucuresti ii infrunta pe Pop si Andronescu: Cel mai slab moment al educatiei. Daca eram cu 10 ani mai tanara plecam si eu din tara (VIDEO)

Liviu Pop, ministrul Educatiei, si Ecaterina Andronescu, fost ministru al Educatiei, au infruntat zilele trecute furia a peste 400 de educatori si profesori din invatamantul.

Intersectia MORTII: Aici au loc cele mai multe ACCIDENTE din Bucuresti

In Bucuresti au loc anual sute de accidente grave, iar principala cauza e legata de lipsa de disciplina a pietonilor, sustine politia. Alte cauze ale accidentelor soldate cu victime sunt neacordarea de.

VIDEO Din 2018, salariile romanilor vor creste putin sau deloc. Guvernul renunta la o promisiune importanta

Calculele facute pe baza unui document obtinut de Stirile ProTV arata ca salariile romanilor vor creste foarte putin sau deloc de la 1 ianuarie. Din document reiese ca Guvernul a renuntat la promisiunea de a nu impozita veniturile sub 2. 000 de lei, dar va scadea cota unica, de la 16, la 10%.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )