Libnet.ro
UNICEF

20:00

O profesoara din Bucuresti sustine ca romanele Baltagul si Mara nu ar mai trebui studiate de elevi. Care e motivul

Antena3 Antena3,
O profesoara din Bucuresti sustine ca romanele Baltagul si Mara nu ar mai trebui studiate de elevi. Care e motivul

O profesoara de limba romana din Bucuresti sustine eliminarea din lecturile elevilor a romanului Baltagul, de Mihail Sadoveanu si a romanului Mara, de Ioan Slavici, pe motiv ca. continuă pe Antena3

O educatoare din Bucuresti ii infrunta pe Pop si Andronescu: Cel mai slab moment al educatiei. Daca eram cu 10 ani mai tanara plecam si eu din tara (VIDEO)

Liviu Pop, ministrul Educatiei, si Ecaterina Andronescu, fost ministru al Educatiei, au infruntat zilele trecute furia a peste 400 de educatori si profesori din invatamantul.

Cartierul din Bucuresti in care pretul apartamentelor a explodat. Este cel mai mare ritm de majorare din ultimii ani

Apartamentele vechi cu trei camere din Bucuresti au continuat sa se scumpeasca in septembrie, punctand un avans de 8% 6. 100 de euro) in ultimul an, una dintre cele mai mari cresteri anuale din.

Un numar de 590 de contribuabili din Bucuresti au beneficiat de indrumare privind split TVA

Un numar de 590 de firme au beneficiat de indrumare referitoare la mecanismul platii defalcate a TVA split TVA), in cadrul unor intalniri organizate de catre Directia Generala Regionala a Finantelor Publice din Bucuresti DGRFPB), informeaza un comunicat de presa al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF) trimis Redactiei.

Spatiile de birouri din Bucuresti sunt destinate inchirierii in procent de 90%

Spatiile de birouri din Bucuresti sunt destinate inchirierii in procent de 90% si 70% in Cluj, restul fiind scoase la vanzare, conform unei analize realizate de o platforma imobiliara dedicata sectorului rezidential si de business, potrivit unei surse din presa.

Intersectia MORTII: Aici au loc cele mai multe ACCIDENTE din Bucuresti

In Bucuresti au loc anual sute de accidente grave, iar principala cauza e legata de lipsa de disciplina a pietonilor, sustine politia. Alte cauze ale accidentelor soldate cu victime sunt neacordarea de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )